Sport

Baschetbalista Sarah Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan, premiată de IMG Academy

08.05.2019 | 14:24
Sarah Dumitrescu, trofeu din partea IMG Academy

Baschetbalista Sarah Dumitrescu, fiica cea mare a lui Anamaria Prodan cu primul ei soț, baschetbalistul Tibi Dumitrescu, a avut un sezon de excepție la IMG Academy, liceul pentru care a jucat la cel mai înalt nivel în baschetul juvenil american. Datorită acestei prestații, Sarah a fost nominalizată pentru McDonald’s All-American în acest sezon. De asemenea, performanțele ei individuale i-au adus și titlul de MVP-ul echipei!

Sarah Dumitrescu, premiu din partea echipei sale IMG Academy

Sarah a absolvit în această lună IMG Academy, după ce și-a terminat studiile liceale. Datorită prestațiilor din acest sezon la baschet, ea a fost votată MVP-ul echipei de baschet iar tricoul ei a fost retras în vitrina formației sale.

Sarah Dumitrescu a fost deja recrutată în NCAA, la cel mai înalt nivel al baschetului colegial de peste ocean. Sarah va evolua în sezonul viitorul pentru Universitatea din Mississippi, cunoscută publicului american drept „Ole Miss”. Trupa joacă în NCAA – Divizia 1, în una dintre cele mai puternice conferințe din baschetul de colegiu american, Conferința de Sud-Est (SEC).

Diploma primită de Sarah Dumitrescu din partea IMG Academy *foto: instagram
Diploma primită de Sarah Dumitrescu din partea IMG Academy *foto: instagram

„Sunt bucuroasă că am oportunitatea să practic sportul pe care îl iubesc la următorul nivel. Aș vrea să le mulțumesc tuturor universităților care au vrut să mă recruteze. Acestea fiind spuse, sunt entuziasmată să vă anunț că mi-am luat angajamentul să joc la Universitatea din Mississippi”, a spus Sarah Dumitrescu în noiembrie, după ce a fost recrutată la Ole Miss.