Video. Momente jenante cu Guardiola! A adormit la conferinţa de presă de după victoria cu Basel

basel-manchester city, josep guardiola, conferinta, video, champions league

Josep Guardiola a oferit un moment hazliu la conferinţa de presă de după meciul Basel - Manchester City, din prima manşă a optimilor Champions League.

Tehnicianul spaniol a avut o conferinţă de presă lungă după întâlnirea Basel - Manchester City 0-4 şi la un moment dat a părut că a adormit în timp ce aştepta traducerea celor spuse jurnaliştilor prezenţi în sală.

”Să câştigi cu 4-0 în deplasare este un rezultat extraordinar. Suntem aproape în sferturi, dar este vorba de Champions League şi va trebui să acordăm o atenţie mărită şi jocului retur”, a spus Gurdiola la confeinţa de presă.

Guardiola luptă cu City în toate competiţiile

”În Premier League suntem într-o poziţie excelentă, avem un avans de 16 puncte, suntem în finala Cupei Ligii, suntem aproape de sferturile Champions League şi avem posibilitatea de a ajunge în sferturile Cupei Angliei. Este un sezon bun”, a afirmat catalanul.

Partida Basel - Manchester City 0-4 a contat pentru prima manşă a optimilor de finală ale Champions League. Golurile englezilor au fost marcate de Ilkay Gundogan, de două ori, Bernanrdo Silva şi Sergio Aguero. Returul este programat pe Etihad Stadium în 7 martie.