Carousel hot news

Anunţ ŞOC: “Băsescu îi va GRAŢIA pe cei 8 condamnaţi”

Miron Cozma le dă o rază de speranţă condamnaţilor în "Dosarul Transferurilor", anunţă ziarul Ring, care dezvăluie că cei opt oameni din fotbal vor primi clemenţă din partea preşedintelui...
07.07.2014 | 12:33
Anunţ ŞOC:
ADVERTISEMENT

Miron Cozma le dă o rază de speranţă condamnaţilor în “Dosarul Transferurilor”, anunţă ziarul Ring, care dezvăluie că cei opt oameni din fotbal vor primi clemenţă din partea preşedintelui României, Traian Băsescu.

“Ştiu din surse sigure că Băsescu, înainte de încheierea mandatului, o să-i graţieze individual pe toţi, ca să ridice PMP-ul. Îi va pune în libertate înainte de alegerile prezidenţiale ca să-şi facă o imagine finală bună”, este afirmaţia incredibilă a lui Miron Cozma.  Mai mult, “Luceafărul huilei” afirmă că angajaţii firmelor lui Cristi Borcea ar putea recurge la gesturi extreme dacă situaţia firmelor fostului acţionar dinamovist nu vor cunoaşte un progres din punct de vedere financiar. “Adevărul este – mi-au şi spus asta angajaţii lui Borcea – că ei aşteaptă să se facă totuşi demersurile legale şi că, dacă nu se iau măsuri pentru punerea lui în libertate, vor porni acţiuni chiar şi de stradă în favoarea lui”, a încheiat Miron Cozma.

ADVERTISEMENT

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!  

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri