Băsescu NU CREDE că sîntem în stare să îi batem pe greci!

Răzvan Scarlat   
în Carousel hot news
10/11/2013, 15:13
Băsescu NU CREDE că sîntem în stare să îi batem pe greci!

Meciurile de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial dintre România şi Grecia a stîrnit un real interes şi în rîndul politicienilor. Unii dintre ei vor fi pe Naţional Arena pentru a-i susţine pe “tricolori”, în timp ce alţii se vor deplasa pînă la Atena pentru a le face galerie fotbaliştilor convocaţi de Victor Piţurcă.

“România şi cu Grecia? Meci nul”, a declarat preşedintele României, Traian Băsescu.

Şeful Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, pentru România TV, că va merge cu toţi colegii la partida tur, de pe 15 noiembrie. “O să mă deplasez împreună cu cîţiva parlamentari pentru meciul de fotbal, în Grecia, la Atena”.

“Am o invitaţie de la ministrul grec de externe. Să vedem dacă îmi propune să vin în ziua de 15”, a adăugat Titus Corlăţean.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a precizat, la rîndul său, că este gata să-i susţină pe “tricolori” la partida decisive de pe Naţional Arena. “Aş intenţiona să merg. Nu mă uit la meciuri decît cînd joacă naţionala României. Am fost şi îmi place să mă duc pe stadion”, a spus Vanghelie.

Liderul PNL, Crin Antonescu, şi foarte bun prieten al lui Victor Piţurcă, este, de departe, cel mai optimist dintre parlamentari: “Cu grecii chiar avem o şansă să cîştigăm. Echipele antrenate de Piţurcă atunci cînd caştigă, o spun cu simpatie pentru Piţurcă, cîştigă în general cu 1-0, 2-1”.

Închide ×