Fotbal international

Bașkanii lui Gaziantep vor să îi scadă salariul lui Marius Șumudică! Antrenorul vrea ca staff-ul său să nu sufere financiar

31.05.2020 | 19:24
Baskanii lui Gaziantep vor sa ii scada salariul lui Marius Sumudica Antrenorul vrea ca stafful sau sa nu sufere financiar
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a vorbit despre situația din Turcia și despre faptul că bașkanii de la Gaziantep vor să-i scadă salariul. Antrenorul român nu vrea ca staff-ul său să fie inclus în privința diminuării remunerației.

Bașkanii de la Gaziantep vor să-i scadă salariul lui Marius Șumudică

Bașkanii lui Gaziantep vor să diminueze salariile tuturor jucătorilor și a antrenorului Marius Șumudică, cel care spune că este de acord cu această măsură, dar nu vrea ca staff-ul său să fie implicat.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt discuții în momentul acesta cu jucătorii. Avem de luat trei salarii: martie, aprilie, mai. Există discuții cu jucătorii pentru diminuarea salariilor pe cele trei luni. 

Probabil și la mine va fi micșorat, pentru că salariul meu difera de cel al staff-ului. I-am scos din ecuație pe cei din staff-ul meu. 

ADVERTISEMENT

Eu, ca antrenor principal, având o remunerație mai mare, în momentul în care jucătorii vor accepta și li se vor scădea salariile, voi fi în aceeași barcă cu ei și voi accepta ca salariul meu să fie diminuat cu procentele pe care le vor dori și jucătorii”, a mai spus Marius Șumudică pentru TelekomSport.

Vești proaste pentru Marius Șumudică la Gaziantep, după ce un test de coronavirus a ieșit pozitiv

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, are noi probleme cu care se confruntă. Abosolut toți membrii din staff-ul echipei și-au făcut testele de coronavirus, însă unul dintre ele a ieșit pozitiv.

ADVERTISEMENT

„După analizele pe care le-am făcut, unul dintre testele Covid-19 a fost pozitiv. Antrenamentul din această seară a fost anulat”, s-a postat pe pagina de Facebook a clubului Gaziantep, fără a spune cine este infectat.

Marius Șumudică a avut o primă reacție după acest anunț într-o declarație pentru Digi Sport.„Da, e adevărat! Din păcate, unul dintre colegii mei a ieșit pozitiv și respectăm regulile.

ADVERTISEMENT

Colegul a fost izolat, și nu ne mai antrenăm până la următoarea testare, peste 5 zile. Nu-mi pică bine, pentru că pierdem o săptămână și situația noastră implică foarte mare atenție, dar ce putem face?”, a spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT