News

Bastia a spus “NU”. Keşeru, ÎMPRUMUTAT tot în Franţa!

Planurile Stelei de a-l aduce, în sfîrşit, din acestă iarnă pe Claudiu Keşeru, atacant dorit în Ghencea de peste doi ani, par a eşua şi de această dată. ...
Autor: Sorin Dumitrescu | 29.12.2013 | 10:27
Bastia a spus
Sînty şanse mari ca şi de această dată visul Stelei de a-l aduce pe Keşeru să nu se poată realiza

Planurile Stelei de a-l aduce, în sfîrşit, din acestă iarnă pe Claudiu Keşeru, atacant dorit în Ghencea de peste doi ani, par a eşua şi de această dată.

Keşeru a jucat în 16 partide de la transferul făcut în vară la Bastia, dar în majoritatea a fost introdus în cel mai bun caz în ultimele 20 de minute, dacă nu pe final de meci. Are un gol marcat pentru corsicani, însă sosirea iminentă în ianuarie a fostului internaţional francez Djibril Cisse a tăiat orice şansă de a mai prinde loc în prima echipă. Bastia agrează mai mult decît despărţirea definitivă varianta unui împrumut şi Racing Lens, locul 3 din a doua ligă, unde antrenor este Antoine Kombouare, îl vrea neapărat pentru a ataca promovarea. Majoritatea carierei lui Claudiu Keşeru s-a desfăşurat la nivelul eşalonului secund, un an la Tours şi cea mai bună perioada a sa la Angers, unde a reuşit 17 goluri, înainte de a fi cumpărat de Bastia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!