Bastionul CFR! Formația lui Dan Petrescu, imbatabilă în Gruia: “Suntem singurii din Europa”

Eduard Nicolae Popa   
în Casa Pariurilor Liga 1
23/05/2018, 18:31
Bastionul CFR! Formația lui Dan Petrescu, imbatabilă în Gruia: “Suntem singurii din Europa”
Apărarea a adus titlul în Gruia, la primul sezon al lui Dan Petrescu la CFR Cluj

CFR Cluj a reușit să câștige titlul în Liga 1, la primul sezon sub îndrumarea lui Dan Petrescu. Antrenorul alb-vişiniilor se laudă cu prestaţia formaţiei sale, în special în partidele de pe teren propriu.

“Suntem singura echipă din Europa care nu a fost condusă pe teren propriu” , a spus Dan Petrescu, după câştigarea titlului. Formaţia alb-vişinie a avut un parcurs excelent pe teren propriu în acest sezon de Liga 1. Din 18 meciuri, CFR a strâns 13 victorii şi 5 egaluri, cu numai 5 goluri primite şi un golaveraj de +19.

Apărarea câştigă titluri. Cel puţin în cazul CFR

CFR Cluj a fost aproape de o cifră fantastică din punct defensiv în actuala stagiune. Elevii lui Dan Petrescu au adunat 22 de partide fără gol primit, depăşită în istoria Ligii 1 doar de Steaua Bucureşti în sezonul 1987-1988, care a bifat 23 de partide cu zero în dreptul golurilor încasate.

Interesant este că nici FCSB nu a suferit vreo înfrângere pe teren propriu în actuala stagiune. Elevii lui Nicolae Dică au avut chiar aceeaşi linie de clasament pe Naţional Arena, cu 13 victorii în 18 meciuri.

Închide ×