Life

Bat clopote de nuntă în showbiz! Mara Bănică a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă

23.06.2020 | 16:05
Bat clopote de nunta in showbiz Mara Banica a fost ceruta in casatorie Cum arata inelul de logodna
ADVERTISEMENT

Mara Bănică a fost cerută în căsătorie și a acceptat. Vedeta TV a primit un inel superb, cu diamante și safire. Vestea a fost dată chiar de ea printr-o postare pe Instagram, în care și-a prezentat bijuteria.

Mara Bănică va merge la altar alături de bărbatul cu care are o relație de aproape doi ani, dar pe care l-a ținut departe de lumea mondenă din motive personale.

ADVERTISEMENT

Potrivit spynews.ro, bijuteria primită de Mara se numește „Lady Diana” și este realizată cu diamante și safire.

Se mărită Mara Bănică! A fost cerută de nevastă după doi ani de relație

Mara Bănică trăiește o poveste de dragoste de aproape doi ani, însă nu mulți sunt cei care știu cine este cel care o face fericită și care o va duce în fața altarului.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să îl arăt deloc. Şi nu îşi doreşte nici el. Suntem de un an şi ceva împreună. E o relaţie frumoasă, este un om cu care mă potrivesc şi cu care mă înţeleg foarte bine.

Şi cu cât vorbesc mai mult de chestia asta, cu atât mai mult lumea e mai curioasă. De aia încerc să trec repede peste subiectul ăsta, pentru că nu vreau să fie discuţii.

ADVERTISEMENT

Nu am nimic de ascuns, dar vreau aşa ce e al meu, să fie doar al meu şi atât”, a spus Mara Bănică.

Va publica cartea lui Costin Mărculescu

În urmă cu aproximativ 4 ani, când Costin Mărculescu a avut ceva probleme de sănătate, regretatul actor a desemnat-o pe Mara Bănică, alături de Pepe, să se ocupe de înmormântarea lui, atunci când va fi cazul.

ADVERTISEMENT

Și așa s-a și întâmplat. Mara și Costin erau foarte apropiați, îi lega o prietenie veche, motiv pentru care nu avea cum să nu respecte dorința lui Mărculescu.

Mai mult decât atât. Actorul scria la o carte, înainte să moară și, în scurt timp, urma să o publice, dar nu a mai avut timp. Așa că, Mara Bănică vrea să tipărească 500 de exemplare ale proiectului, când se vor împlini 40 de zile de la moartea lui Costin Mărculescu.

Tags: