Life

Bat clopote de nuntă pentru Antonia și Alex Velea? Ce spune artistul despre cununie

11.02.2021 | 09:01
Bat clopote de nunta pentru Antonia si Alex Velea Ce spune artistul despre cununie
ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, fiind mai pregătiți ca niciodată să ajungă în fața altarului, mai ales că bruneta a divorțat în cele din urmă de primul soț, afaceristul Vincenzo Castellano. 

Cei doi sunt la un pas de nuntă, cântărețul mărturisind în cadrul unei emisiuni TV că abia așteaptă să devină soț și soție. Rapperul a ținut să adauge că este cazul să renunțe la relația de concubinaj și să oficializeze legătura, mai ales că au doi copii împreună.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru care-i împiedică în momentul de față să-și jure credință în fața lui Dumnezeu este pandemia de coronavirus. Alex Velea nu dorește să facă nunta în aceste condiții și așteaptă momentul potrivit să o ducă pe iubita sa, Antonia, la altar.

Alex Velea și Antonia, tot mai aproape de nuntă. Când se căsătoresc

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, a spus Alex Velea în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Antonia și partenerul ei de viață sunt împreună de mai bine de 8 ani și formează unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din showbiz-ul autohton. Frumoasa brunetă și Alex Velea sunt pe aceeași lungime de undă, dovadă că abia așteaptă să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Artista a vorbit la un moment dat despre cum arată nunta perfectă în viziunea sa, mărturisind atunci că încă nu i-a fost cerută mâna. Cel mai probabil inelul de logodnă va fi primit curând, la fel și marele eveniment care le va lega destinele pe vecie.

„Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine. 

ADVERTISEMENT

Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie extraordinară”, declara Antonia în urmă cu circa 1 an.

ADVERTISEMENT