Life

Bat clopote de nuntă pentru Dana Marijuana. Vedeta știe deja cum va arăta rochia de mireasă

Dana Marijuana și iubitul ei fac marele pas. După doi ani de relație, vedeta și Valentin au decis să se căsătorească atât civil, cât și religios.
20.03.2024 | 14:19
Bat clopote de nunta pentru Dana Marijuana Vedeta stie deja cum va arata rochia de mireasa
Dana Marijuana și Valentin se căsătoresc după doi ani de relație. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

A răsărit soarele și pe strada Danei Marijuana. După o perioadă destul de agitată, vedeta este mai fericită și mai liniștită ca niciodată. Anul acesta va fi foarte important pentru Dana și pentru iubitul ei, Valentin, căci au de gând să se căsătorească.

Dana Marijuana va merge în fața altarului cu alesul inimii ei

Dana Marijuana este cunoscută publicului încă de pe vremea când cânta alături de La Familia. După situația tensionată dintre ea, Puya și Sișu Tudor, artista a început să se focuseze mai mult pe planul personal.

ADVERTISEMENT

De câteva luni bune, Dana Marijuana s-a mutat în Constanța. Ori de câte ori are timp, le povestește fanilor cum decurge viața ei în rulotă la malul mării. Deși și-a propus să facă multe schimbări la noua sa locuință, acum, alte planuri sunt primordiale.

Dana Marijuana se iubește cu Valentin de mai bine de doi ani. În tot acest timp, vedeta s-a convins că iubitul ei este sufletul său pereche și vrea să își petreacă restul vieții alături de el.

ADVERTISEMENT

Artista a anunțat că în vara acestui an are de gând să se căsătorească. Dana Marijuana crede foarte mult în relația ei cu Valentin, iar acum consideră că este momentul oportun pentru a face pasul cel mare.

Este pentru a doua oară când Dana și Valentin plănuiesc să se căsătorească

Nu este pentru prima dată când Dana Coteanu, pe numele ei real din buletin, a vrut să se căsătorească cu Valentin. Cei doi au mai planificat asta și anul trecut, dar, din păcate, dorința lor nu s-a materializat.

ADVERTISEMENT

”Așteptăm vara pentru că ne gândim amândoi să încununăm relația noastră atât civil, cât și religios. Vrem să ne căsătorim dacă ni se aliniază astrele. Nunta o să fie, clar, în București, nu la Constanța, pentru că acolo avem toți prietenii comuni.”, a spus Dana Marijuana pentru click.ro.

În prezent, Valentin locuiește în București, iar Dana este la malul mării. Însă, distanța nu este un impediment pentru relația lor și nici pentru evenimentul care va avea loc în vară.

ADVERTISEMENT

Ca orice mireasă care își face temele la timp, vedeta știe deja cum va arăta în cea mai importantă zi din viața ei. Dana Coteanu nu vrea să fie o mireasă obișnuită, așa că rochia ei va fi una atipică.

Viitoarea soție a lui Valentin nu crede în superstiții și, tocmai de aceea, în ziua nunții nu va purta o rochie albă. Aceasta va opta pentru culoarea verde, deoarece consideră că această nuanță exprimă ideea de renaștere.

”M-am gândit și la ținuta pe care o să o port, sper eu, în ziua nunții. O să fie o rochie de mireasă, dar nu albă, ci vreau de culoare verde pentru că înseamnă viață și renaștere.”, a mai spus Dana Marijuana pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: