Fotbal international

Femei implicate într-o bătaie ca-n 7 păcate după înfrângerea Argentinei la Copa America. Video

17.06.2019 | 20:26
Femei implicate intro bataie can 7 pacate dupa infrangerea Argentinei la Copa America Video

Femei implicate într/o bătaie ca în celebrul film 7 păcate, după înfrângerea Argentinei în fața Columbiei. Incidentele au avut loc la Salvador, atât în interiorul Fonte Arena, pe care s-a jucat meciul, cât și pe străzi. A fost un haos general, poliția braziliană intervenind târziu și fiinde depășită de ceea ce se petrecea, mai ales că în centrul atenției se aflau și câteva femei.

Bătăi între suporteri după Argentina – Columbia

Columbia a învins pumele cu 2-0 la capătul unui meci în care a fost de departe echipa cea mai bună, argentinienii aratând de multe ori ca un grup care atunci făcea cunoștință, iar eforturile lui Leo Messi de a face ordine s-au izbit ca de un zid. Argentina arată rău și următorul meci, cu Paraguay nu se anunță a fi simplu, deși Paraguay nu a putut bate, surprinzător, invitata Qatar.

Era de așteptat ca în tribunele stadionului din Salvador să apară multă nervozitate printre suporteri, mai ales că între argentinieni și columbieni nu există foarte multe relații de prietenie și asta e o problemă veche și probabil nevindecabilă, ținând cont de sângele mult prea fierbinte al sud-americanilor. Primele incidente s-au petrecut în tribune, câteva schimburi de picioare și de pumni.

argentina – columbia. Violențe după meci. Au participat și femei

Poliția braziliană, depășită de situație

După meci, profitând și de proasta organizare a forțelor de ordine, s-a dezlănțuit urgia pe străzile din apropierea stadionului. Au început schimburile de amabilități, în care nu odată s-au implicat și localnici. Violența a fost ca un foc pus cu abilitate de insultele reciproce aruncate dintr-o parte într-alta și de la vorbe la fapte nu a mai fost decât un pas.

De regulă, bătăile de stradă între așa zișii suporteri, sunt o chestiune eminamente pentru bărbați, însă la Salvador s-a făcut excepție. Camerele video au surprins momentul șocant în care femeile intră în acțiune și, mai ales, cel în care avem de-a face chiar cu o bătaie între două femei, cu nimic mai prejos decât o răfuială între ultrași, cu o columbiancă pusă pe fapte mari.

Tags: