Sport

Bătaia dintre Reghe și Prodanca a ajuns în presa din Azerbaidjan: “A mers în casa ei și a făcut scandal!”

Bătaia dintre Reghe şi Prodanca a ajuns şi în presa din Azerbaidjan. Publicaţiile de la Baku au scris despre scandalul fără precedent dintre cei doi.
24.09.2022 | 20:12
Bataia dintre Reghe si Prodanca a ajuns in presa din Azerbaidjan A mers in casa ei si a facut scandal
Laurenţiu Reghecampf, antrenor la Neftci Baku
ADVERTISEMENT

FANATIK a prezentat în exclusivitate imagini de la bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Imaginile surprind violenţele dintre cei doi, petrecute vineri, pe o stradă din oraşul Snagov.

Bătaia dintre Reghe și Prodanca a ajuns în presa din Azerbaidjan: “A fost supusă unei presiuni fizice”

Ecourile scandalului fără precedent dintre Reghe şi Prodanca au ajuns până în Azerbaidjan, ţară în care activează antrenorul, la Neftci Baku. Publicaţiile din străinătate au preluat informaţiile apărute în presa din România:

ADVERTISEMENT

„Laurențiu Reghecampf, care a profitat de pauza din campionat pentru meciurile naţionalei, a plecat în România după meciul cu Sabail. Antrenorul, care se află de câteva zile la București, a mers în casa Anamariei Prodan, de care încă nu a divorțat oficial, și a făcut scandal.

Cearta s-a petrecut în jurul orei 19:00 în apartamentul din Snagov, unde cuplul locuia împreună. Anamaria Prodan, care a fost supusă unei presiuni fizice, a vorbit despre incident într-o declarație pentru presa locală.

ADVERTISEMENT

“Reghecampf și șoferul rănit au fost duși la o secție de poliție, pentru a da declarații”

În timpul incidentului a fost chemată poliția. Reghecampf și șoferul rănit au fost duși la o secție de poliție, pentru a da declarații. Antrenorul principal al FC Neftci a refuzat să facă o declarație despre incident. Laurențiu Reghecampf este căsătorit de mulți ani cu Anamaria Prodan.

În ciuda faptului că are un fiu de 14 ani, cuplul încă nu este oficial divorțat. Antrenorul român este în prezent într-o relație cu o femeie pe nume Corina Caciuc, ei având un copil”, au scris cei de la sportinfo.az.

ADVERTISEMENT
Presa din Azerbaijan a preluat subiectul. Sursa: captură online
Presa din Azerbaidjan a preluat subiectul. Sursa: captură online

Reacţia lui Reghe în acest scandal: “Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe”

Laurenţiu Reghecampf a reacţionat după ce scandalul dintre el şi Anamaria Prodan a apărut în spaţiul public, spunând că va lupta în continuare pentru copilul său şi nu va spune nimic rău la adresa mamei sale pentru a-l proteja:

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

ADVERTISEMENT

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu”, a fost declarația dată de Laurențiu Reghecampf sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT