Carousel hot news

VIDEO. Incredibil! Bătaie pe TEREN la meciul Rapidului din Liga a V-a

AS SC Rapid Băneasa, echipă creată de cîţiva fani dinamovişti, locul 5 în Liga a V-a, seria a II-a, a avut derby cu AFC Rapid, locul 2. „Acasă”, pe terenul „Laromet”. Numai că...
Autor: Marian Popovici | 14.11.2016 | 00:08
VIDEO. Incredibil! Bătaie pe TEREN la meciul Rapidului din Liga a V-a

AS SC Rapid Băneasa, echipă creată de cîţiva fani dinamovişti, locul 5 în Liga a V-a, seria a II-a, a avut derby cu AFC Rapid, locul 2. „Acasă”, pe terenul „Laromet”. Numai că suporterii rapidişti au intrat pe teren în repriza a doua, scorul era 0-0, şi i-au luat la bătaie pe jucători. Pe cei de la Rapid Băneasa, informează Ştirile Protv. 

Jucătorii povestesc că fanii erau beţi morţi. Pînă la urmă au ieşit şifonaţi, în condiţiile în care „decarul” de la Rapid Băneasa şi-a dovedit măiestria şi la box.

VEZI VIDEO:

S-au dat pumni şi picioare pînă cînd au intrat jandarmii pe teren. Fotbaliştii de la Băneasa au refuzat să mai intre pe teren după ce „decarul”, care a „altoit” cîţiva fani ca să se apere, a luat cartonaş galben şi, probabil, vor pierde meciul la „masa verde”, cu 0-3.

Pe teren a fost şi fostul fundaş al Rapidului din Liga 1, Nicolae Vasile (20 de ani). Care joacă, „ocazional”, la AFC Rapid şi a luat un cot în gură de la „decarul” amintit. Altfel Nicolae Vasile este legitimat în prima ligă finlandeză, la PS Kemi Kings, locul 9 din 12 în campionatul încheiat pe 23 octombrie, în Finlanda se joacă în sistem „primăvară-toamnă” şi s-a întors acasă pentru că e pauză competiţională: „În Finlanda nu se poate juca. Sînt -14,-15 grade. Aici, acum, pentru mine e cald. E mult mai bine”, a spus fotbalistul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!