Life

Bătaie la Antenă! Simona Hapciuc a atacat o vedetă a postului, în baie: „Îmi asum că sunt oaia neagră”

Scandal uriaș la Antena Stars! Simona Hapciuc a atacat-o pe Nasrin, colega ei de la Star Matinal, după emisiune. La fața locului a ajuns și Ambulanța, în cele din urmă.
26.11.2021 | 12:42
Bataie la Antena Simona Hapciuc a atacat o vedeta a postului in baie Imi asum ca sunt oaia neagra
Bătaie la Antenă! Simona Hapciuc a atacat-o pe Nasrin în baiie
ADVERTISEMENT

Un scandal uriaș zguduie lumea televiziunii! Simona Hapciuc a bătut-o pe Nasrin, colega ei de la Star Matinal, emisiune difuzată în fiecare dimineață de Antena Stars.

FANATIK are detalii șocante din acest episod care i-a lăsat inclusiv pe angajații televiziunii perplecși. Se pare că între cele două colege de matinal nu a existat niciodată o relație foarte apropiată, în ciuda bunei înțelegeri pe care o afișează pe micul ecran.

ADVERTISEMENT

Simona, devenită celebră după participarea la Survivor România, a mers după emisiunea de astăzi în baie, unde se afla și Nasrin, și ar fi atacat-o din senin.

Bătaie la Antenă! Simona Hapciuc a altoit-o pe Nasrin, în baie

Nu se cunosc motivele acestui atac, însă cert este că dușmănia blondinei față de Nasrin a atins niște cote alarmante. Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, s-a sunat la 112, iar Nasrin a fost luată cu ambulanța de la fața locului.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Nasrin este în afara oricărui pericol și este acum sub îngrijire medicală. Contactată de FANATIK, Simona Hapciuc a încercat să nege informația, confirmată de apropiații vedetei Antena Stars care a fost agresată.

„Nu mă interesează. Nu-i adevărat, nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe camere. Acolo există camere. Nasrin face tot felul de declarații că se duce la INML. Să se ducă și la zece INML-uri. Nu o să îi dea niciun certificat, pentru că nu are nimic.

ADVERTISEMENT

Când a ieșit din baie, ea nu avea absolut nimic. Îmi asum că sunt oaia neagră și mă doare în cot de ce zice toată lumea”, a fost reacția Simonei Hapciuc, pentru FANATIK.

Nasrin primește îngrijiri medicale

Tensiunea este uriașă la Antena Stars, iar cei care lucrează la Star Matinal s-au crucit când au văzut ce se întâmplă. FANATIK a contactat-o și pe Nasrin, vedeta atacată de Hapciuc, însă aceasta nu a putut oferi amănunte despre ce s-a petrecut acolo întrucât se află la spital.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc a fost concediată de la Star Matinal, în urma acestui episod violent, și susține că nu dorește să comenteze mai multe lucruri întrucât mai are un proiect la același post de televiziune.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cariera în televiziune a blondinei. Simona Hapciuc mai făcea parte din proiectul „Mămici de pitici cu lipici”.

ADVERTISEMENT