BĂTAIE în avion! L-au lăsat nervii de faţă cu Bianca

Ionuţ Cataramă   
în Nicio categorie
27/08/2014, 13:25
BĂTAIE în avion! L-au lăsat nervii de faţă cu Bianca GALERIE FOTO

Victor îşi doreşte cu ardoare să menţinp discreţia ăn relaţia cu Bianca, mulţi gândindu-se că are ceva de ascuns. La întoarcerea de la Roma, bărbatul a facut un circ monstruos în avion, fiind la un pas de băteie, după ca pasagerii i-au făcut poze.

61561438

S-a văzut cu ochiul liber că Victor Slav a fost deranjat de faptul că paparazzii l-au întâmpinat la aeroport, luni noaptea, la sosirea în ţară alături de Bianca. Cu o expresie a feţei care denotă clar indignare şi o stare de nervozitate, fostul prezentator meteo a fugit spre maşina care îi aştepta la aeroport, fără să îi pese că o lasa pe Bianca în urmă.

61561440

S-a luat la harţă cu pasagerii

Îmbarcaţi în cursa de Roma-Bucureşti, e clar că Bianca şi Victor au atras privirile tuturor celorlalţi pasageri. Iar unii dintre ei, fie din curiozitate, fie din entuziasm datorat faptului că au ocazia să călătorească lângă vedete, fie că voiau să trimita dovezile către ziare, s-au încumetat să îi fotografieze. Atât i-a trebuit lui Victor, să observe că este pozat, că a luat foc imediat şi a izbucnit un scandal monstruos:

“Victor a fost foarte recalcitrant, nici nu i-a mai păsat că toata lumea s-a uitat la el. A inceput să ţipe, să le reproşeze oamenilor, să vorbească urât. Efectiv şi-a ieşit din fire, nimeni nu se aştepta să îl vadă într-o asemena ipostază. A ameninţat oamenii, pe un ton ridicat, le-a spus să şteargă fotografiile, mai-mai că a sărit la bătaie. Puţin mai avea, noroc că au sărit alţi pasageri să îl calmeze, că nu aveai cu cine te înţelege. Şi Bianca i-a zis să se potolească, dar într-un mod discret, ea nu a vrut să se dea în spectacol”, a povestit un martor al scenei.

61561442 61561443 61561444

Sursă: www.cancan.ro

Închide ×