Fotbal international

Bătaie ca în filme la un meci din Copa Libertadores! Arbitrul a dat opt cartonașe roșii. VIDEO

13.03.2020 | 10:56
Bataie ca in filme la un meci din Copa Libertadores Arbitrul a dat opt cartonase rosii VIDEO
ADVERTISEMENT

O bătaie ca în filme a avut loc la finalul meciului dintre echipele braziliene Gremio și Internacional, din etapa a doua a fazei grupelor din Copa Libertadores.

Bătaie ca în filme la un meci din Copa Libertadores

Marele derby al orașului Porto Alegre, disputat în Copa Libertadores, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, dar s-a remarcat printr-o bătaie incredibilă între jucătorii cele două formații cu câteva minute înainte de finalul meciului.

ADVERTISEMENT

În minutul 87, mai mulți jucători de la Gremio și Internacional au început să se îmbrâncească violent pe teren. Arbitrul argentinian Fernando Rapallini a arătat patru cartonașe roșii, câte două la fiecare formație, și lucrurile păreau că s-au potolit.

Imagini incredibile din Brazilia

Însă, în minutele de prelungire fotbaliștii celor două combatante au avut un nou conflict violent pe teren, iar arbitrul a fost nevoit să mai acorde patru cartonașe roșii, tot câte două pentru fiecare echipă.

ADVERTISEMENT

Pepe, Luciano de Rocha Neves, Caio Henrique Oliveira Silva și Paulo Miranda au fost eliminați de la Gremio, în timp ce Edenilson, Moises Robert Barbosa, Victor Cuesta și Bruno Conceicao Praxedes au văzut cartonașul roșu de la Internacional.

Copa Libertadores, suspendată de coronavirus

Cele două formații braziliene se află pe primele locuri în Grupa E din Copa Libertadores, ambele cu câte patru puncte, fiind urmate de America Cali din Columbia, cu trei puncte, și Universidad Catolica din Chile, fără niciun punct.

ADVERTISEMENT

Confederaţia sud-americană de fotbal (Conmebol) a anunţat suspendarea meciurilor din Copa Libertadores, care urmau să aibă loc între 15 şi 21 martie, din cauza pandemiei de coronavirus.

FRF a închis tot fotbalul românesc

Coronavirus provoacă panică la nivel mondial și e o chestiune de timp până mai multe evenimente sportive majore vor fi amânate sau anulate. Turneul celor Șase Națiuni (rugby), Turul Italiei (ciclism), festivalul de la Cheltenham (curse de cai) sau Olimpiada de vară de la Tokyo sunt cap de afiș pe lista evenimentelor afectate de virus.

ADVERTISEMENT

FRF a decis joi să suspende toate activităţile legate de fotbal de pe teritoriul României, până pe data de 31 martie. Astfel, în Casa Pariurilor Liga 1 nu se va mai juca cel puţin în următoarele 3 săptămâni, fenomen nemaivăzut din perioada celor două Războaie Mondiale.

ADVERTISEMENT