ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Galerie foto. Bătaie ca în filme! Un jucător de la Zenit are faţa tumefiată

Un jucător al echipei Zenit Sankt Petersburg a fost bătut cu bestialitate de două persoane şi s-a ales cu faţa tumefiată şi cu nasul spart.
Autor: Vicentiu Dinescu | 01.12.2017 | 12:56

Ruşii se confruntă cu mare criză a locurilor de parcare în marile oraşe, iar fundaşul Denis Terentyev, transferat de Zenit Sankt Petersburg în această vară de la FK Rostov, a simţit-o pe propria piele.

ADVERTISEMENT

Fundaşul de 25 de ani a fost bătut de doi bărbaţi care s-au supărat că Denis Terentyev a parcat pe locul lor. Potrivit presei locale, jucătorul era în maşină cu prietena sa şi cei doi căutau un loc de parcare în jurul blocului în care locuiesc.

Terentyev a şters mesajul postat pe Instagram după ce a luat bătaie

ADVERTISEMENT

Jucătorul lui Zenit a văzut la un moment dat un loc liber, a parcat, dar un bărbat i-a spus că este locul lui. Terentyev a refuzat să elibereze locul de parcare, iar individul a început să-l lovească peste faţă cu pumnii. Jucătorul a declarat că nu-şi mai aduce aminte nimic din ce s-a întâmplat.

”Ultimul lucru pe care mi-l amintesc este că voiam să ajung cât mai repede acasă. Nu ştiu nimic despre ce a urmat. Din unghiul în care stăteam am văzut că nu era singur. După 10 minute, m-am trezit în maşina mea. Sângele de pe faţă mi-a speriat familia, dar nu şi pe mine”, a fost mesajul postat de Terentyev pe contul său de Instagram, mesaj pe care l-a şters ulterior.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!