Fotbal intern

Bătaie ca-n codru în Liga a 4-a. A fost nevoie de jandarmi. Video

27.06.2018 | 08:56
Bataie can codru in Liga a 4a A fost nevoie de jandarmi Video

Partida de baraj din Liga a 4-a, dintre Păltiniș Rășinari și ACS MSE Târgu Mureș a oferit mult dramatism pe teren în timpul meciului, dar și o bătaie pe cinste la sfârșitul partidei.

Oaspeții de la Târgu Mureș au promovat în Liga a 3-a datorită unui gol marcat în retur. După ce au câștigat partida de pe teren propriu cu 2-0, campionii județului Mureș s-au văzut conduși cu 2-0 după prima repriză în retur. Emilian German a reușit un gol în minutul 75, care a adus calificarea mureșenilor, chiar dacă gazdele au mai însris o dată până la finalul partidei. Astfel, ACS MSE Târgu Mureș a promovat în Liga a 3-a iar fotbaliștii au sărbătorit pe mijlocul terenului, după fluierul final al partidei.

Jandarmii au despărțit jucătorii care s-au luat la bătaie la finalul barajului din Liga 4

În acel moment, spiritele s-au încins. Gazdele nu au acceptat prea ușor bucuria adversarilor și mai mulți suporteri au sărit pe teren pentru a le aplica o corecție oaspeților. Totul s-a încheiat cu intervenția jandarmilor prezenți la stadion, care au reușit să potolească spiritele, anunță prosport.ro.

Duelul dintre Rășinari și Târgu Mureș a fost unul destul de încins și în partida tur. Atunci fiecare echipă a avut câte un jucător eliminat. Fotbalistul de la ACS Târgu Mureș, Torok Szabolcs, a fost suspendat două meciuri și a primit o amendă de 1000 de lei, în timp ce Adrian Greavu are de plătit o amendă de 1.020 de lei și este suspendat timp de 6 etape.