News

Bătaie ca-n filme într-un avion cu destinația Ibiza! Doi pasageri beți au refuzat să poarte măștile de protecție Video

03.08.2020 | 12:25
Bataie can filme intrun avion cu destinatia Ibiza Doi pasageri beti au refuzat sa poarte mastile de protectie Video
ADVERTISEMENT

S-a lăsat cu bătaie într-un avion care a decolat din Amsterdam cu direcția Ibiza, după ce doi pasageri au refuzat să poarte măștile de protecție impuse pe toată durata călătoriei, în contextul pandemiei de coronavirus.

În imaginile surprinse la bordul aeronavei KLM se poate observa cum aceștia, aflați în stare de ebrietate, se ceartă cu personalul de zbor și contestă măsurile. În timp ce unii pasageri le cereau să înceteze pe motiv că „sunt copii aici”, alții și-au pierdut cumpătul și au ripostat, îmbrâncindu-i și lovindu-i cu pumnii și picioarele pe scandalagii.

ADVERTISEMENT

Spiritele s-au calmat abia după ce unul dintre ei a fost întins pe jos, cu cătușele la mâini. Ambii bărbați au fost reținuți cu ajutorul persoanelor de la bordul avionului. Ulterior, aeronava a aterizat pe aeroportul din Ibiza, iar bărbații au ajuns în custodia polițiiei spaniole, după ce pilotul a informat autoritățile locale.

Bătaie într-un avion care zbura la Ibiza. Doi pasageri au făcut scandal din cauza măștilor de protecție

Doi pasageri indisciplinați au refuzat să poarte măștile de protecție și i-au deranjat pe ceilalți pasageri fizic și verbal”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene, precizând că siguranța zborului nu a fost compromisă de acest incident nefericit.

ADVERTISEMENT

Compania KLM a decis că pasagerii trebuie să poarte măști de protecție până cel puțin la data de 31 august 2020. Excepție fac doar copiii sub 10 ani și persoanele care nu le pot purta din motive medicale.

În timpul zborurilor, acestea pot fi îndepărtate dacă pasagerii mănâncă și li se recomandă ca perioada în care nu au nasul și gura acoperite să fie cât mai scurtă.

ADVERTISEMENT

Cei doi scandalagii nu sunt singurii pasageri ai avionului care refuză să poarte măștile de protecție. În imaginile surprinse la bordul aeronavei apar mai multe persoane care le urmează exemplu. Asta în timp ce altele nu le au puse corect, făcând astfel ca ele să devină absolut inutile.

Tags: