News

Bătaie ca-n filme între polițiști și localnici, în județul Sălaj! „Dați cu spray în femei?”. Video

Autor: Alexandru Năstase | 14.09.2019 | 16:43
Bătaia a pornit după ce o femeie i-a înjurat pe oamenii legii. Sursa foto - facebook

Bătaie ca-n filme între polițiști și localnici, în județul Sălaj! Scandalul s-a petrecut pe o stradă din comuna Someș Odorhei. Inițial, oamenii legii au fost chemați să aplaneze un conflict între doi bărbați. După ce au reușit să-i despartă pe recalcitranți, polițiștii au avut parte de un alt show. De data aceasta, o femeie a început să-i înjure ca la ușa cortului. Când i-au cerut să se legitimeze, aceasta a refuzat.

Bătaie ca-n filme între polițiști și localnici, în județul Sălaj!

Acesta a fost momentul în care soțul celei care îi înjurase pe polițiști l-a lovit cu pumnul pe unul dintre oamenii legii. S-a declanșat apoi un adevărat război de stradă, în care polițiștii au folosit și spray-urile lacrimogene din dotare. „Să vă fie rușine! E bine să dați cu spray în copii mici, femei și bătrâni? Obraznici ce sunteți, sunt femei bătrâne, măi, nerușinaților. Mergeți și luați hoții, nu oamenii care trec pe drum!”, se aude pe filmarea postată pe o rețea de socializare.

„Noi am aplicat o măsură tactică polițienească”, au replicat agenții. „Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Jibou au fost solicitați, prin apelul de urgență 112, la data de 8 septembrie a.c, în jurul orei 14, sa intervină în comuna Șomes Odorhei la un scandal între doi bărbați. Ajunși la fața locului polițiștii au aplanat conflictul, după care o femeie din apropiere a adresat polițiștilor injurii.

SCANDAL ÎNTRE BORFAȘI ȘI POLIȚIȘTI!Bătaie generală între doi polițiști și mai mulți localnici din Sălaj, în cursul zilei de joi. Scandalul a pornit de la faptul că unii localnici ar fi refuzat să se legitimeze, la cererea agenților. Spiritele s-au aprins rapid, iar de aici și până la un mic război în mijlocul străzii a mai fost doar un pas.

Gepostet von Info Trafic 24 am Samstag, 14. September 2019

„Dați cu spray în femei?”

Polițistul i-a solicitat acesteia în repetate rânduri sa se legitimeze, dar a refuzat. Când polițiștii au vrut să o conducă la sediul poliției în vederea identificării s-a opus, în sprijinul ei venind soțul, care i-a împiedicat pe polițiști sa-si continue activitatea, întrucât femeia urma să fie încătușată. În acel moment, celălalt polițist l-a somat pe soțul femeii, rugandu-l sa înceteze, dar bărbatul l-a lovit pe acesta, iar pentru a aplana situația, polițiștii au folosit sprayul iritant lacrimogen.

Împotriva polițiștilor au intervenit mai multe persoane. După folosirea în repetate randuri a sprayului, starea conflictuală s-a aplanat. Cele două persoane implicate în scandal au fost identificate, în persoana unor tineri de 22, respectiv 27 de ani, ambii din comuna Șomes Odorhei. Față de tânărul de 27 de ani, procurorul a dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj”, au transmis cei de la IPJ Sălaj printr-un comunicat

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!