News

Bătaie ca-n filme între români pe un aeroport din Londra. Poliția a arestat 17 persoane. Video

15.05.2021 | 14:15
Bataie can filme intre romani pe un aeroport din Londra Politia a arestat 17 persoane Video
Bătaie între români pe aeroportul Luton/ Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Un grup de cetățeni români a provocat o bătaie de proporții pe aeroportul Luton din Londra, la care au participat aproape 20 de oameni.

Poliția a reținut 17 persoane, iar alte patru au fost rănite, dintre care trei au suferit răni grave.

ADVERTISEMENT

O bătaie violentă între mai mulți cetățeni români a fost filmată pe aeroportul din Luton.

Bătaia s-a soldat cu trei răniți grav

Conflictul a pornit de la doi bărbați care au început să se certe și apoi să se lovească unul pe celălalt. Ulterior, numărul combatanților a crescut, fiecare dintre cei doi bărbați primind ajutor de la grupul cu care venise la aeroport.

Bătaia a început în zona de așteptare a aeroportului  Luton, folosit îndeosebi de către companiile aeriene low-cost care efectuează zboruri din și către Londra.

ADVERTISEMENT

Scena a avut loc sub privirile a altor sute de persoane care se aflau în zonă, iar pe filmulețele care au apărut pe rețelele de socializare sunt  imagini cu pete de sânge pe podea, apărute după bătaie. O parte dintre cei care au asistat la încăierare s-au panicat și au început să țipe.

Suntem șocați și întristați de acest incident. Adoptăm o abordare de toleranță zero față de violență. Dorim să ne cerem scuze pentru pasagerilor pentru disconfortul creat”, a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului, potrivit publicației The Independent, preluate de stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Poliția din Bedfordshire a început investigația asupra evenimentului care ar putea să aibă consecințe grave întrucât mai multe persoane au fost internate în stare gravă.

Poliția a fost informată despre o încăierare general la Aeroportul Luton din Londra. Patru persoane au fost rănite, iar trei au fost duse la spital cu răni grave. Ulterior, 17 persoane au fost arestate și rămân în custodia poliției pentru audieri”, a spus un oficial al poliției britanice.

ADVERTISEMENT