News

Bătaie ca-n filme pe o stradă dintr-o comună din Olt, între primarul PSD din localitate și șeful PNL

18.04.2020 | 23:15
Bataie can filme pe o strada dintro comuna din Olt intre primarul PSD din localitate si seful PNL
ADVERTISEMENT

Amândoi bărbații au ajuns la spital, conform mărturiei unuia dintre bătăuși. Cristian Țol, primarul PSD din comuna Vișina Nouă și Marcel Șarpe, liderul PNL din localitate, s-au bătut în mijlocul drumului, după un conflict verbal.

Bătaie ca-n filme într-o comună din Olt

Totul a început după ce mai mulți voluntari PNL împărțeau măști populației din comună. Liderul PNL s-a ales cu buza spartă în urma altercației.

ADVERTISEMENT

„Sunt la perfuzii, am şi eu o perfuzie, a fost o altercaţie, într-adevăr. Am fost anunţat de către locuitorii comunei că mai multe persoane se deplasează prin localitate, că au pachete, că nu ştiu ce. Nu ştiu ce voluntariat e, dar ştiu că eu fac tot posibilul să ţin oamenii cât mai mult acasă. M-am deplasat, m-am dus la ei să-mi spună. Apoi preşedintele unui partid, care de fapt nu e voluntar, e membru de partid, toţi sunt membri PNL, dacă vreţi să înţelegeţi şi să cunoaşteţi adevărul.

Preşedintele ăsta a venit către mine, a-ncercat, mi-a rupt astea de pe mine şi-am ripostat şi eu cu o palmă, sau cum au fost treburile. Suntem la spital amândoi, el e într-un salon, eu într-un salon. Are buza spartă şi eu am două d-ăstea, la fel, aici, ce-a scris doctorul, şi mă pusă la o perfuzie. Şi el e în salonul celălalt. Am mai multe contuzii, eu am un deget negru, că m-a prins după gât, şi un pic, aşa, o coastă…“, a declarat primarul Cristian Ţol, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

PSD-istul le-a reproșat celor din PNL că împărțeau pomană electorală, mascată drept ajutor medical.

Ei împărţeau cozonaci cu suc, că sunt voluntari. Eu n-am aflat că sunt voluntari decât după ce a venit poliţia. Eu n-am fost informat, cu toate că am pus zeci de anunţuri, am dat stare de urgenţă, am făcut permanenţă la primărie, nu m-a anunţat nimeni, doar oamenii mi-au spus – bă, vezi că sunt ăştia .

ADVERTISEMENT

Am identificat de unde fac pachetele astea şi am văzut şi eu. Pachetele se făceau la preşedintele USR acasă, cu banii candidatului de la PNL, care e Savu Ionel, e unul care a avut o afacere mare cu terenuri, o persoană cu un pic de notorietate. Nu mă deranja, că până la urmă şi eu am dat măşti, am dat, dar sfidători, aşa.

Le-am spus – bă, oameni buni, vă întâlniţi câte 20 de inşi la un loc? Nu, că suntem echipaţi, că suntem nu ştiu ce, că noi ce facem… Păi, bine-bine, voi o faceţi în scop electoral, dar hai să nu degenerăm treaba acum, lumea acum este un pic sensibilă, e cu biserica, cu Paştele, încearcă toţi să se eschiveze de la lege, să fugă, să se-ntâlnească…

ADVERTISEMENT

Voi chiar ce vreţi să faceţi? Nu puteaţi să aşteptaţi după ce trece treaba asta şi le făceaţi pomeni electorale?”, s-a întrebat, retoric, primarul.

ADVERTISEMENT