Bătaie ca-n şapte păcate în Liga 4! Arbitrul a fost călcat în picioare: “Am trăit clipe de groază”

Razvan Nicolae   
in Fotbal intern
16/05/2018, 14:23
Bătaie ca-n şapte păcate în Liga 4! Arbitrul a fost călcat în picioare: “Am trăit clipe de groază”
Un arbitru a fost luat la bătaie în Liga 4

Meciul Euro Șpring – Viitorul Spicul Daia Română 2-1 din Liga 4 (Alba) a fost abandonat în minutul 89. Arbitul aiudean Mihai Domşa a fost luat la bătaie de jucătorii oaspeţilor pe teren, totul pornind de la o fază banală de joc, însă agresiunea a continuat şi la vestiare.

“Meciul a fost unul uşor, fără faze cu probleme, deşi am simţit tensiune în teren. Totul a plecat de la faza din minutul 89, când în urma unei lovituri libere din zona băncilor de rezerve, Horea Ciucă a acuzat un fault în atac, la acţiunea în care gazdele au marcat golul secund. Am trăit o ploaie de lovituri, eram căzut după pumnul primit de la Horea Ciucă, am încercat să mă apăr la faţă, dar Paul mă lovea cu picioarele în spate, am luat numeroase lovituri, în diverse zone ale corpului. Sunt bătucit rău. O să solicit certificat medico-legal, să văd câte zile de spitalizare voi primi şi o să depun plângere penală împotriva fraţilor Horea şi Paul Ciucă”, a declarat Mihai Domşa.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Arbitrul Domşa, la un pas de bătaie în Liga 4 şi acum o lună

Arbitrul aiudean a mai avut probleme în Liga 4, dar fără să ia bătaie, în luna aprilie. Mihai Domşa a fost agresat de doi spectatori la meciul Transalpina Șugag – CS Ocna Mureş 4-5, însă a scăpat mai ieftin. “Am trăit clipe de groază la Șpring, comparativ cu ce s-a întâmplat la Șugag. Acum chiar am luat bătaie”, a mai precizat Mihai Domşa.

Închide ×