ADVERTISEMENT
News

Bătaie ca-n șapte păcate într-o comună vasluiană! Două clanuri rivale s-au luptat la sânge

Bătaie ca-n șapte păcate într-o comună din Vaslui!
Autor: Alexandru Năstase | 23.05.2021 | 12:19
Bătaie ca-n șapte păcate într-o comună vasluiană! Două clanuri rivale s-au luptat la sânge
Zeci de oameni au ieșit în stradă într-o comună vasluiană să se bată. Sursa foto - captură video vremeanoua.ro

Zeci de oameni s-au bătut pe străzile din comuna Băceşti.  Incredibil, dar adevărat însă întreaga ceartă a pornit, de fapt, de la prea multă iubire.

ADVERTISEMENT

Concret, doi tineri din clanuri rivale trăiau o frumoasă poveste de dragoste, doar că nu toată lumea a fost de acord cu ea.

Bătaie ca în șapte păcate într-o comună vasluiană!

Femei și bărbați, toți au ieșit să se răzbune și să lovească cu pumnii și picioarele mașina familiei băiatului care a avut o relație cu o copilă de 14 ani dintr-un clan rival.

Enervați la culme că băiatul ar fi avut deja relații sexuale cu minora, oamenii n-au mai stat o clipă pe gânduri și au vrut să-l linșeze.

ADVERTISEMENT

Una dintre femei a aruncat chiar cu pietre în autoturism, iar șoferul a scăpat după ce a reușit într-un final să demareze în trombă.

În cele din urmă, speriați de cele întâmplate, vecinii au sunat la 112 și la fața locului au ajuns echipele de intervenție care au calmat spiritele.

“În data de 22 mai a.c., ora 15:09, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe raza comunei Băcești, județul Vaslui, are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale care au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului iscat și restabilirea ordinii și liniștii publice.

La menținerea ordinii și liniștii publice, precum și pentru prevenirea apariției de fapte antisociale, participă și efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.

ADVERTISEMENT

În urma conflictului, 3 persoane au suferit vătămări corporale, fiind transportate la o unitate medicală de pe raza municipiului Vaslui, în vederea primirii de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “distrugere”, “tulburarea ordinii și liniștii publice” și “lovire sau alte violențe”.

ADVERTISEMENT

Ancheta este în curs de desfășurare, fiind efectuate cercetări și audieri în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate în eveniment”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!