Fotbal international

Bătaie cu bâte între suporterii unguri și croați în timpul unei partide amicale! Poliția a arestat 44 de fani. FOTO

09.02.2020 | 21:07
Bataie cu bate intre suporterii unguri si croati in timpul unei partide amicale Politia a arestat 44 de fani FOTO
ADVERTISEMENT

Meciul amical dintre Pecsi MFC (Ungaria) și Cibalia Vinkovici (Croația) a fost întrerupt de suporterii croați. Înarmați cu bâte, huliganii au atacat suporterii rivali. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Bătaie ca în filme între suporteri la amicalul Pecsi – Cibalia

Partida a fost întreruptă la scorul de 2-0 pentru Pecsi, moment în care zeci de croați au invadat terenul pentru a se război cu suporterii adverși.

ADVERTISEMENT

Meciul a fost reulat după ce forțele de ordine au liniștit apele. Scorul final al partidei „amicale” a fost 3-1 pentru formația maghiară.

Conform presei din Ungaria, 41 de fani croați și 3 suporteri maghiari au fost arestați. Suporterii sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Motivul bătăii este deocamdată necunoscut. Imaginile cu bătaia au fost făcute de fotograful maghiar Jozsef Kurdi. 

ADVERTISEMENT

Ziua și bătaia pe stadioanele din Europa

Bătrânul Continent, așa cum este alintat Europa, nu e scutit în nicio zi de bătăi între suporteri.

Săptămâna trecută, cap de afiș a fost duelul dintre fanii lui Lech Poznan și Legia Varșovia, dar și momentul în care portarul lui Warrenpoint (Irlanda de Nord) s-a bătut cu suporterii echipei adverse după un meci din Cupa Irlandei de Nord.

ADVERTISEMENT

Dacă în Polonia, cauza conflictului este arhicunoscută, rivalitatea dintre Lech Poznan și Legia Varșovia fiind de notorietate, la fel ca și bătăile dintre facțiuni, momentul care l-a avut protagonist pe portarul Mark Byrne a fost cel puțin neobișnuit.

Conform martorilor, Byrne nu a suporter injuriile fanilor adverși, în condițiile în care echipa sa pierduse cu 1-2. De aici până la o bătaie generală a fost un singur pas.

ADVERTISEMENT

Acum, portarul celor de la Warrenpoint așteaptă o suspendare record din partea Federației Irlandeze de Fotbal.

 

ADVERTISEMENT