News
notix pixel id

Bătaie cu bâtele în trafic la Sinești. 15 zurbagii au fost „săltați” de poliție

24.10.2020 | 17:07
Bătaie cu bâtele în trafic la Sinești. 15 zurbagii au fost „săltați” de poliție
Polițiștii au reținut 15 participanți la bătaia de lângă Sinești/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O bătaie de proporții a izbucnit după un conflict în trafic în apropierea de comuna Sinești, județul Ialomiția. Poliția a intervenit să-i separe pe combatanți, iar 15 scandalagii au fost duși la Urziceni, pentru audieri.

Polițiștii au fost chemați prin 112 să pună  capăt unei bătăi cu bâte și cu alte obiecte contondente, bătaie ce s-a iscat din cauza unui eveniment rutier.

Inspectoratul de Poliție Dâmbovița a precizat că nicio persoană nu a fost rănită, informează News.ro.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au dus 15 persoane la audieri

Astazi (sâmbătă), în jurul orei 13:15 am fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că mai multe persoane sunt implicate într-o altercaţie, urmare a unui eveniment rutier produs în afara localităţii Sineşti. Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, iar altercaţia a fost aplanată. În urma altercaţiei, nicio persoana nu a fost rănită”, a transmis IPJ Ialomiţa.

Oamenii legii au ridicat de la fața locului mai mult obiecte interzise la deținere, precum bâte sau alte obiecte contondente.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate, cele 15 persoane implicate fiind conduse la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, în vederea audierii şi luării măsurilor legale, în urma analizării probatoriului, cu procurorul de caz”, au mai precizat polițiștii ialomițeni.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri