News

Bătaie cu săbii și focuri de armă în Vaslui! 100 de polițiști au fost nevoiți să intervină

05.06.2020 | 15:35
Bataie cu sabii si focuri de arma in Vaslui 100 de politisti au fost nevoiti sa intervina
ADVERTISEMENT

A fost o noapte agitată în orașul Murgeni din județul Vaslui. Aproximativ 200 de persoane au fost implicate într-o bătaie de stradă vineri noaptea. Trei dintre ei au ajuns la spital.

Bătaie cu săbii și focuri de armă în Vaslui! 100 de polițiști au fost nevoiți să intervină

Adversarii s-au bătut cu săbii și bâte și, la un moment dat, s-au tras focuri de armă. Trei dintre răniți au fost internați. Unul dintre ei a fost împușcat, iar un alt individ a fost lovit cu mașina.

ADVERTISEMENT

Al treilea rănit care a avut nevoie de spitalizare a fost lovit crunt cu mai multe ciomege.

În zona au fost trimiși peste 100 de polițiști din trupele speciale și jandarmi pentru a putea opri scandalul uriaș iscat pe străzile orașului Murgeni.

Cele trei victime au venit recent din Franța

Victimele au fost transportate la spitalul suport COVID-19 din Bârlad. Se presupune că cele trei persoane trebuiau să stea în izolare după ce s-au întors recent din Franța.

ADVERTISEMENT

Procurorii fac cercetări pentru tentativă de omor, uz de armă fără drept și tulburarea liniștii și a ordinii publice.

Una dintre victime a spus că a suferit de infecția provocată de COVID-19!

Victimele sunt din clanul Murui și recent s-au întors din Franța. Din cauza faptului că erau în izolare, răniții au fost direcționați spre spitalul din Bârlad, care este de suport COVID-19, pentru a evita orice risc de contaminare.

ADVERTISEMENT

În ancheta procurorilor se arată că una dintre victime a declarat că a suferit de COVID-19 și chiar a stat în spital o perioadă pentru a se trata de infecția provocată de noul coronavirus.

Astfel, misiunea procurorilor de a-i interoga pe scandalagii este una și mai complicată în condițiile în care ancheta trebuie să se desfășoare în condiții de maximă siguranță și să nu existe niciun risc de infectare.

ADVERTISEMENT