News

Bătaie cu topoare și lopeți. Furios, un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de persoane

Un bărbat din Râmnicu Sărat a intrat cu mașina într-un grup de persoane, noaptea trecută, după ce a fost implicat într-o bătaie cu topoare și lopeți.
24.05.2023 | 11:59
Bataie cu topoare si lopeti Furios un barbat a intrat cu masina intrun grup de persoane
Bătaie cu topoare și lopeți. Furios, un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de persoane Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: Stiridebuzau.ro/Avocat.net
ADVERTISEMENT

Incident grav în noaptea de marți, pe o stradă din municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău, acolo unde un bărbat, implicat într-o bătaie, în care ar fi fost folosite inclusiv topoare și lopeți, a intrat intenționat cu mașina într-un grup de persoane.

După o bătaie cu topoare și lopeți, un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de oameni

Alercația s-a produs după o petrecere la care au participat mai mulți oameni. La un moment dat, distracția s-a terminat, transformându-se brusc într-un adevărat scandal, culminat cu o bătaie în care protagoniștii ar fi folosit inclusiv topoare și lopeți, potrivit publicației Știri de Buzău.

ADVERTISEMENT

Conform presei locale, un tânăr de 29 de ani din Râmnicu Sărat ar fi fost printre cei agresați. După ce a reușit să scape de persoanele violente, bărbatul s-a urcat la volanul unei mașini, intrând intenționat în grupul de oameni. Printre aceștia s-ar fi aflat și tatăl său, scrie Știri pe Surse.

“În noaptea de 23 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizaţi cu privire la un conflict între mai multe persoane. După sesizare, la faţa locului sa deplasat o echipă complexă care a stabilit că la conflict au participat cinci persoane cu vârste între 14 şi 60 de ani. În timpul altercaţiei patru persoane au fost acroşate de un autoturism”, a transmis IPJ Buzău.

ADVERTISEMENT

Patru persoane au fost rănite, printre care și un copil de 14 ani

Patru oameni au fost răniți și transportați la spital, trei dintre victime fiind în stare gravă, așa cum anunță purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Râmnicu Sărat. Bărbatul de 29 de ani a fost reținut de oamenii legii.

„În timpul altercaţiei patru persoane au fost acroşate de un autoturism. În urma evenimentului, patru persoane au fost preluate de Ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Faţă de un râmnicean în vârstă de 29 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru tulburarea liniştii publice”, adaugă IPJ Buzău.

ADVERTISEMENT

Printre persoanele care au suferit leziuni, se numără și un copil de 14 ani. Inițial, victimele au ajuns la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, iar ulterior, două dintre ele au fost transferate la Spitalul Judeţean Buzău, în timp ce un bărbat de 39 de ani, aflat în stare gravă, a ajuns la Spitalul Floreasca din București.

A fost deschis dosar penal pentru omor

“La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău au fost fost transportaţi trei bărbaţi în vârstă de 14, 20 şi 39 de ani victime ale unei agresiuni. Adolescentul de 14 ani a suferit o fractură la nivelul membrului drept inferior şi multiple escoriaţii. S-a luat decizia să rămână internat de Secţia Ortopedie şi chirurgie infantilă. Tânărul de 20 de ani a suferit multiple plăgi la nivelul feţei şi la nivelul gambei stângi. S-a luat decizia să rămân internat pe Secţia Chirurgie Plastică iar bărbatul de 39 de ani a suferit un politraumatism din accident rutier. După ce a primit îngrijiri medicale s-a luat decizia să fie transferat la Spitalul Floreasca din Capitală”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă, potrivit Stiripesurse.

ADVERTISEMENT

În acest caz, a fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de omor, fiind preluat de Parchetul Râmnicu Sărat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău. Cercetările sunt în desfășurare, pentru a se stabili în ce circumstanțe s-a produs incidentul.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: