News

Bătaie cu cuțite, într-o benzinărie din Brăila. Violențele s-au soldat cu patru victime

Un conflict grav a fost raportat în Brăila. O bătaie cu cuțite a avut loc într-o benzinărie din municipiu. Disputa s-a soldat cu patru victime, două dintre ele necesitând spitalizarea.
22.11.2021 | 10:32
Bataie cu cutite intro benzinarie din Braila Violentele sau soldat cu patru victime
ADVERTISEMENT

Un incident grav a fost consemnat în cursul serii de sâmbătă în Brăila. Un conflict cu arme albe a izbucnit la o benzinărie din municipiul reședință de județ.

Violențele s-au soldat cu patru bărbați răniți, potrivit IPJ Brăila. Dintre aceștia, doi au avut nevoie de spitalizare.

ADVERTISEMENT

După ce au fost alarmați prin serviciul unic de urgență 112, polițiștii și jandarmii au ajuns la faţa locului unde au identificat şi imobilizat persoanele implicate.

Conflict grav în Brăila. Bătaie cu cuțite într-o benzinărie. Doi bărbați au ajuns la spital

Sâmbătă, 20 noiembrie, în jurul orei 21:50, polițiștii din Brăila au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul ca la o stație PECO, de pe raza municipiului are loc un conflict între mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din județ, însoțiți de forțe din Jandarmerie, au ajuns imediat la fața locului unde au identificat și imobilizat persoanele implicate.

Primele cercetări ale oamenilor legii au stabilit faptul că în urma unui conflict, un bărbat, în vârstă de 42 de ani l-a lovit cu un cuțit pe un altul, în vârstă de 43 de ani.

ADVERTISEMENT

S-a constatat faptul că persoanele prezente la benzinărie s-au agresat reciproc, bărbatul de 42 de ani fiind deposedat de cuțit.

Conflictul a dus la rănirea a patru persoane. Doi dintre bărbații înjunghiați au necesitat spitalizare, conform Vocea Brăilei.

ADVERTISEMENT

”Din primele cercetări s-a stabilit faptul că în urma unui conflict, un bărbat în vârstă de 42 de ani l-a lovit cu un cuţit pe un altul în vârstă de 43 de ani. Astfel, persoanele prezente s-au agresat reciproc, bărbatul de 42 de ani fiind deposedat de cuţit.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a patru bărbaţi, cu vârstele de 44, 43, 42 şi 39 de ani, toţi din municipiul Brăila. Doi dintre aceştia au fost transportaţi la spital, iar celor de 39 şi 42 de ani le-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului.

Celelalte persoane implicate au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri”, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Dosar penal deschis de Poliție în acest caz

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de tulburare a ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovirea sau alte violențe.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, a mai transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

ADVERTISEMENT