News

Bătaie de stradă într-o localitate din Braşov! Nouă persoane au fost reţinute după ce un bărbat a murit

09.05.2020 | 18:21
ADVERTISEMENT

Nouă persoane au fost reţinute şi vor fi prezentate în faţa instanţei cu propuneri pentru arestare preventivă, după ce au fost identificate că au participat la o bătaie în localitatea braşoveană Crizban, în urma căreia un bărbat a murit.

Bătaie de stradă într-o localitate din Braşov! Nouă persoane au fost reţinute după ce un bărbat a murit

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, vineri seara a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane. Un bărbat în vârstă de 31 de ani a suferit mai multe lovituri în cap şi corp şi ulterior a decedat în ambulanţa care îl transporta la spital.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii braşoveni au identificat persoanele participante la altercaţie şi le-a condus la sediu pentru a fi audiate. Ulterior, nouă persoane au fost reţinute.

În cauză, ofiţerii de poliţie judiciară, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, se arată în comunicarea IPJ Braşov.

ADVERTISEMENT

La Săcele, 16 persoane au fost reţinute după o bătaie de stradă

Pe data de 20 aprilie, un alt conflict spontan din judeţul Braşov în care a fost nevoie de intervenţia poliţiei a izbcunit în localitatea Săcele. Au fost identificate 18 persoane, 16 dintre ele fiind reţinute.

Poliţiştii ajunşi la locul conflictului au fost nevoiţi să folosească focuri de avertisment. În urma conflictului, şapte persoane au fost rănite, dintre care una a fost transportată la spital, refuzând internarea, iar restul au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

ADVERTISEMENT

Persoanele reţinute la conflictul din Săcele sunt cercetate penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Bătaie cu săbii şi topoare pe străzile din Baia Mare!

În ultimele două luni s-au înmulţit conflictele de stradă în mai multe localităţi din România. Specialiştii pun aceste violenţe pe baza întoarcerii în ţară a unor membrii ai clanurilor interlope din diverse oraşe.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile a izbucnit o confruntare între două clanuri interlope din Baia Mare. Cele două tabere s-au bătut cu săbii şi topoare înainte de a interveni oamenii legii şi de a readuce ordinea pe străzile oraşului.

ADVERTISEMENT