ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Bătaie după FCSB – Astra! Trei fani au ajuns la spital

Autor: Mirela Apostol | 21.05.2018 | 15:29
Bătaie după FCSB - Astra! Trei fani au ajuns la spital
Bătaie după FCSB - Astra! Trei fani au ajuns la spital

Bătaie după FCSB – Astra! Trei fani ai “roş-albaştrilor” au ajuns la spital după ce au fost bătuţi la finalul ultimei partide a sezonului din Liga 1 Betani disputată de echipa favorită.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei trei suporteri care au ajuns la spital este în stare gravă, după ce a căzut i s-a lovit cu capul de asfalt.

Bătaie după FCSB – Astra

“Peluza Roş-Albastră”, una dintre cele mai importante facţiuni de fani ai echipei lui Gigi Becali au scris despre bătaia care a avut loc duminică seara. “Nimeni nu a confirmat că ar fi vorba despre Peluza Sud! Nu știm cine au fost cei care au lovit 3 copii nevinovați!  Cei 3 atacați nu erau membrii ai PRA, dar aveau tricouri inscripționate cu LRA (Legiunea roş-albastră), poate de aici și confuzia. Steliștii nu ar trebui să se bată între ei indiferent de echipa pe care o susțin”.

ADVERTISEMENT
Postarea Peluzei Roş-Albastre
Postarea Peluzei Roş-Albastre

FCSB a ratat din nou şansa de a fi campioana României pentru al treilea sezon consecutiv. De data aceasta, titlul a fost luat de CFR Cluj, iar echipa lui Gigi Becali a luat ultima dată campionatul în sezonul 2014 – 2015. De atunci, au mai luat titlul Astra Giurgiu şi Viitorul Constanţa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!