Fotbal intern

Bătaie generală în Liga 4! Meciul Unirea Pişcolt – Viitorul Lucăceni a fost abandonat din cauza violenţelor: “În viaţa mea n-am văzut aşa ceva!” Video

07.10.2019 | 17:19
Bataie generala in Liga 4 Meciul Unirea Piscolt  Viitorul Lucaceni a fost abandonat din cauza violentelor In viata mea nam vazut asa ceva Video
Bătaie generală în Liga 4. Sursă foto: portalsm.ro
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Unirea Pișcolt și Viitorul Lucăceni a fost anulată în minutul 80, la scorul de 2-2, din cauza violențelor produse între jucători și suporteri, iar arbitrul a fost nevoit să încheie partida. Observatorul oficial al jocului a rămas stupefiat de evenimentele la care a asistat și a povestit că nu a văzut niciodată un astfel de comportament.

Bătaie generală în Liga 4

Duelul din Liga 4 sătmăreană, Seria C a fost anulat, după ce în minutul 80 al meciului s-a declanșat o bătaie generală. Ioan Iuhaș, observatorul meciului a povestit tot ce s-a întâmplat și îi este greu să creadă că a asistat la astfel de incidente: „De sapte ani sunt observator si asa ceva nu am vazut. Mai bine spus nu am văzut așa ceva în viața mea! Efectiv sunt șocat și acum. Sincer nici acum nu îmi dau seama cine cu cine s-a batut. Acolo dădea cine putea și încasa cine avea ghinion. Jucători, antrenori, spectatori, toată lumea se îmbrâncea, lovea. A fost ceva ca în filme”.

ADVERTISEMENT

“Totul a început de la o șicană între un jucător oaspete și antrenorul formației gazdă. Era minutul 80 și scorul egal, 2-2, iar oaspeții forțau să înscrie. La un moment dat unul dintre jucătorii echipei oaspete a luat o minge de la marginea terenului pentru a o repune mai repede în joc, iar antrenorul gazdelor l-a certat. Schimbul de replici al celor doi a fost scânteia care a aprins scandalul. În câteva fracțiuni de secundă s-a format un meleu între jucători, după care au venit și suporterii celor două echipe și bătaia generală a început”, a mai spus observatorul meciului.

Bătaie la meciul Pișcolt – Lucăceni! Jucător fugărit pe teren

Bătaie la meciul Pișcolt – Lucăceni! Jucător fugărit pe teren. Informații găsiți aici: http://www.informatia-zilei.ro/sm/bataie-generala-la-meciul-piscolt-lucaceni-cursa-de-urmarire-pe-teren-video/

Gepostet von Informatia Zilei am Montag, 7. Oktober 2019

Polițistul prezent la meci a fost nebăgat în seamă

„La un moment dat a apărut la teren polițistul din comună. Acesta era însă în afara programului de serviciu, era îmbrăcat civil, astfel că practic toata lumea l-a ignorat. După vreo 15 minute de circ, să nu spun altfel, lucrurile s-au calmat și toată lumea a plecat teafără de la teren. Am întocmit rapoartele suplimentare iar restul e treaba comisiei”, a încheiat Ioan Iuhaș.

ADVERTISEMENT

Antrenorul gazdelor a vorbit despre incidentele de la meciul de fotbal și a spus că regretă tot ce s-a întâmplat: „În primul rând îmi pare rău că s-au întâmplat astfel de evenimente la Pișcolt. Am făcut tot ce am putut pentru a calma spiritele dar nu am reușit mare lucru. Mai mult am fost și lovit. Astfel de evenimente nu au ce căuta pe terenul de fotbal. Mai multe nu am ce să spun, așteptăm să vedem ce va decide Comisia de Disciplina pe baza celor scrise în rapoarte de oficialii prezenți la joc”.