Fotbal intern

Bătaie generală înainte de CFR Cluj – Gaz Metan! Doi dintre jucătorii doriți de Gigi Becali, implicați în scandal!

08.12.2018 | 19:46
Bataie generala inainte de CFR Cluj  Gaz Metan Doi dintre jucatorii doriti de Gigi Becali implicati in scandal

Tensiuni uriașe înaintea partidei din Gruia. FANATIK a aflat că a existat o bătaie generală înainte de CFR Cluj – Gaz Metan, iar printre fotbalișitii implicați în conflict se numără doi jucători pe care Gigi Becali îi vrea la FCSB. Totul a plecat de la un incident între Mihai Stancu și Ely Fernandes.

Apoi, scandalul a escaladat rapid și câteva nume grele s-au implicat. Marius Constantin, Buziuc și Iulian Cristea pe de o parte și Ely, Fofana și Fortes, de cealaltă.

Bătaie generală înainte de CFR Cluj – Gaz Metan! Marius Constantin s-a luat de Ely!

Ultimul antrenament al echipei lui Mihai Teja înaintea jocului din Gruia s-a lăsat cu scântei. Conform informațiilor FANATIK, mai mulți jucători ai Gazului au sărit la bătaie și taberele s-au potolit cu greu. Totul ar fi plecat după un incident ce părea a fi minor între Mihai Stancu și Ely Fernandes. Între cei doi a intervenit, în calitate de căpitan, Marius Constantin. Acesta l-ar fi certat pe Ely și i-ar fi tras un șut în… posterior.

Mihai Iulian Stancu
Mihai Stancu a avut un schimb de replici cu Ely Fernandes și totul a degenerat într-o bătaie generală

A fost văpaia care a aprins un uriaș scandal. În apărarea lui Ely au sărit Fofana și Fortes, iar pentru Marius Constantin s-au băgat Buziuc și Iulian Cristea. Cei șase și-au împărțit câteva lovituri, iar cel mai “șifonat” ar fi ieșit Marius Constantin. Până la urmă, părțile s-au separat. Constantin nu joacă împotriva celor de la CFR pentru că este suspendat.

Ely Fernandes în meciul cu FCSB
Conflictul spontan a plecat de la cearta lui Ely Fernandes cu Mihai Stancu

Carlost Fortes și Iulian Cristea, pe lista lui Gigi Becali

În conflictul dintre tabăra românilor și cea a străinilor de la Gaz Metan Mediaș au fost implicați doi dintre fotbaliști doriți de Gigi Becali la FCSB. Este vorba despre Iulian Cristea, fundaș central care ar trebui să rezolve problemele roș-albaștrilor din apărare, și despre Carlos Fortes, atacantul portughez care este văzut de Becali înlocuitorul perfect pentru Gnohere, dacă Bizonul va fi vândut în iarnă în Arabia.

Iulian Cristea în duel cu Omrani
Iulian Cristea, fundașul dorit de Gigi Becali, a sărit în apărarea lui Marius Constantin

Contactat telefonic, directorul tehnic al medieșenilor, Cristi Pustai, susține că nu știe nimic despre un scandal la echipă: “Eu nu am fost informat despre așa ceva. Nu am fost acolo să văd ce s-a întâmplat, dacă s-a întâmplat. Mai este puțin până începe partida cu CFR Cluj și nu e timp să verificăm acest lucru, dar vom vedea“.

Tags: