Fotbal intern

Bătaie generală între fanii Stelei şi a lui Dinamo. Cum au vrut ultraşii din “Groapă” să-i surprindă pe stelişti

Sâmbătă, 5 noiembrie, au avut loc mai multe altercaţii între suporterii celor două mari rivale din Bucureşti: Steaua şi Dinamo, în complexul din Ghencea şi nu numai.  Steaua şi Dinamo s-au...
05.11.2017 | 10:25
Bataie generala intre fanii Stelei si a lui Dinamo Cum au vrut ultrasii din Groapa sai surprinda pe stelisti

Sâmbătă, 5 noiembrie, au avut loc mai multe altercaţii între suporterii celor două mari rivale din Bucureşti: Steaua şi Dinamo, în complexul din Ghencea şi nu numai.  Steaua şi Dinamo s-au duelat într-un eci de rugby în complexul din Ghencea, iar la meci au fost aproximativ 1.000 de fani ai CSA Steaua.   Nu doar steliştii au participat la Derby de România la rugby, ci şi suporterii dinamovişti, care şi-au făcut prezenţa într-un număr mai redus, aproximativ 100, iar atmosfera s-a încins – vezi detalii aici.

Lucrurile au degenerat cu rapiditate în complexul din Ghencea, iar mai multe ciocniri violente între stelişti şi dinamovişti au avut loc în parcare. După ce s-a terminat scandalul de la rugby, suporteriii de la Sud au încercat să se îndrepte spre zona în care avea loc meciul de fotbal dintre Steaua şi FC Asalt şi aşa a început un nou conflict, deoarece jandarmii le-au interzis accesul la partida echipei coordonate de Marius Lăcăuş.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Suporterii s-au bătut şi la un restaurant

FANATIK.RO a aflat că scandalul a continuat şi după cele întâmplate în complexul Ghencea. O parte a suporterilor de la Sud cărora li s-a refuzat accesul la partida Steaua – FC Asalt, din Liga a 4-a, au mers la un restaurant din zonă pentru a urmări meciul, iar acolo suporterii lui Dinamo şi-au făcut prezenţa. Aceştia i-au minţit pe bodyguarzii localului că sunt susţinătorii Stelei şi au sărit la bătaie cu puţinii fani “roş-albaştrii”. Lucrurile au degenerat în momentul în care peste 150 de stelişti au ajuns la restaurant şi i-au dominat pe dinamovişti.

După toate conflictele care au avut loc între suporterii Stelei şi cei ai lui Dinamo, nu mai puţin de 19 fani au fost duşi la secţia de poliţie pentru a fi identificaţi. Un suporter a fost rănit şi a fost chemată o ambulanţă pentru îngrijiri medicale.

Steaua – Dinamo, scor 36-20, la rugby

CSA Steaua – AFC Asalt, scor 1-1, în Liga 4