Sport

Bătaie generală între rugbyștii români și cei spanioli într-un club din Botoșani! Agenții de pază au intervenit și au folosit spray-uri lacrimogene

23.02.2020 | 12:55
Bataie generala intre rugbystii romani si cei spanioli intrun club din Botosani Agentii de paza au intervenit si au folosit sprayuri lacrimogene
ADVERTISEMENT

Naționala României de rugby a obținut o victorie împotriva Spaniei (24-7), la Botoșani, într-un duel din etapa a treia a Rugby Europe Championship (REC). În noaptea de sâmbătă spre duminică, rugbyștii români s-au luat la bătai cu cei spanioli într-un club din Botoșani, iar agenții de pază au fost nevoiți să intervină folosind spray-uri lacrimogene.

Bătaie generală între rugbyștii români și cei spanioli, într-un club din Botoșani

Naționala României de rugby a câștigat partida din etapa a treia a Rugby Europe Championship împotriva Spaniei și au petrecut într-un club din Botoșani. Întâmplător sau nu, pe lângă rugbyștii români se aflau și cei spanioli, care nu digeraseră prea bine înfrângerea.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, între patru jucători români și trei ai ibericilor a izbucnit un schimb de replici, după care a început o adevărată bătaie generală, care nu a putut fi oprită decât prin intervenția agenților de pază, care au folosit spray-uri lacrimogene, conform botosaneanul.ro.

Nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale

În urma intervenției agenților de pază, toate persoanele aflate în club au părăsit locația, însă din fericire nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar bodyguarzii au dispersat cele două tabere.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cei implicați în incident nu au depus nicio plângere, dar Poliția Botoșani s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție procedurală.

În următoare etapă din Rugby Europe Championship, „stejarii” se vor deplasa la Krasnodar, unde se vor confrunta cu naționala Rusiei, pe data de 7 martie.

ADVERTISEMENT
  • 1 singură victorie are România la Rugby Europe Championship, după 2 înfrângeri cu Georgia și Portugalia