Fotbal international

Bătaie generală la finalul derby-ului Galatasaray – Fenerbahce 2-2. Pumni și picioare la centrul terenului. Video

02.11.2018 | 23:15
Bataie generala la finalul derbyului Galatasaray  Fenerbahce 22 Pumni si picioare la centrul terenului Video

Etapa a 11-a din campionatul Turciei a fost deschisă tocmai de marele derby Galatasaray – Fenerbahce. S-a terminat 2-2, după ce echipa gazdă a condus cu 2-0. La finalul partidei însă, spiritele au degenerat. Nu în tribune, ci pe teren, între jucătorii celor două echipe. 

Bătaie generală la finalul derby-ului Galatasaray – Fenerbahce

Roberto Soldado a intrat în conflict cu un fotbalist de la Galatasaray, apoi, unul dintre colegii săi, Siquiera, a venit și l-a lovit cu pumnul pe adversar. A fost momentul care a declanșat nebunia pe teren, jucătorii celor două echipe luându-se pur și simplu la bătaie. Au venit imediat în ajutorul lor și oamenii din staff-urile tehnice.

VIDEO AICI

Toți jucătorii de la Galata au încercat să se răzbune pe Siqueira, care s-a calmat repede însă și a fugit la vestiare, fiind la un pas de a fi lovit din tribune de obiectele aruncate de fani. L-au urmat apoi și colegii săi, care au fost ajutați de forțele de ordine să traverseze drumul spre vestiare. Poliția a pus scuturile în jurul tunelului pentru a-i proteja pe jucătorii lui Fener de furia suporterilor de la Galatasaray.

De altfel, câțiva fani au pătruns pe teren, dar au fost imobilizați repede de forțele de ordine.

Fenerbahce, sezon catastrofal

Fener face unul dintre cele mai slabe sezoane din istorie, aflându-se pe locul 15 în acest moment. Dacă jocul rezultatelor o va dezavantaja, poate ajunge chiar pe locul 17, penultimul, la finalul etapei a 11-a. De cealaltă parte, Galatasaray se află în top și evoluează totodată în grupele Ligii Campionilor.

Fenerbahce l-a demis în această săptămână pe Phillipp Cocu, iar presa din Turcia a dezvăluit că unul dintre candidații la postul de antrenor este chiar Mircea Lucescu, selecționerul Turciei. Fenerbahce evoluează la rândul său în cupele europene în actuala stagiune, dar nu în Champions League, ci în grupele Europa League, acolo unde se descurcă mult mai bine decât în campionat.

 

Tags: