Bătaie generală la Hermannstadt – Dunărea Călăraşi 2-1! Un jucător a fost târât în afara terenului

Razvan Nicolae   
în Casa Pariurilor Liga 1
02/06/2019, 21:24
Bătaie generală la Hermannstadt – Dunărea Călăraşi 2-1! Un jucător a fost târât în afara terenului
Bătaie generală la Hermannstadt - Dunărea Călăraşi 2-1

S-a lăsat cu bătaie generală la meciul Hermannstadt – Dunărea Călăraşi 2-1. Sibienii au reuşit să obţină biletul pentru accederea în barajul de rămânere în Liga 1 Betano la capătul unui meci al cărui final a fost de-a dreptul nebun.

Bătaie generală la Hermannstadt – Dunărea Călăraşi 2-1. Ce decizie a luat Ovidiu Haţegan

În minutul 90, Hermannstadt şi Dunărea Călăraşi se aflau la egalitate, scor 1-1, iar gazdele aveau nevoie de victorie pentru a nu retrograda direct în Liga 2. A fost momentul în care a pornit o bătaie generală pe teren, totul începând de la decizia lui Dan Alexa de a-l înlocui pe Daniel Benzar. Sibienii au considerat că fotbalistul de 21 de ani trage de timp în timp ce părăsea terenul, iar Sergiu Popvici l-a împins pe mijlocaşul ofensiv. Aflat la pământ, jucătorul călărăşenilor a fost târât în afara terenului de Ştefan Blănaru, moment în care fotbaliştii celor două echipe şi-au împărţit pumni şi picioare.

După două minute, când spiritele s-au liniştit, Ovidiu Haţegan l-a eliminat pe Ştefan Blănaru şi l-a trimis în tribune pe Dan Alexa pentru proteste. Sergiu Popovici şi Steliano Filip au primit câte un cartonaş galben. În minutul 90+6, Ivan Lendric a marcat golul victoriei pentru Hermannstadt şi formaţia antrenată de Vasile Miriuţă merge în baraj, unde va juca împotriva lui U Cluj.

Închide ×