Bătaie generală la un meci din Liga a 5-a! Cine a coordonat atacul!

Filon Stan   
in Fotbal intern
09/04/2018, 15:30
Bătaie generală la un meci din Liga a 5-a! Cine a coordonat atacul!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Bătaie ca-n filme la un meci de fotbal din Dâmboviţa! Era mijlocul reprizei a doua dintre AS Viitorul Ocniţa – AS Voinţa Tătărani, din Seria Nord a Ligii a 5-a din Dâmboviţa când portarul echipei gazdă a fost eliminat. Supărat, omul le-a zis de dulce adversarilor chiar în postul Paştelui, cu direcţie către primarul de la Tătărani, Costică Pătru.

Totul până la liderul suprem din Tătărani! Apropiaţii acestuia au năvălit pe teren şi au declanşat o bătaie de zile mari! Lupta a avut zeci de participanţi. S-au împărţit palme, pumni, picioare şi vorbe grele. Bătaia a avut şi ea tot două reprize, însă nimeni nu s-a încumetat s-o arbitreze. 

”Văzând că nu se înţelege cu nebunii, arbitrul a fluierat finalul”

”În răscoală dădea cine nimerea, primea cine se găsea, s-au încăierat pe teren, pe margine, prin zăvoi, balamucul de pe lume. Mai numeroşi, tătăranii au ieşit victorioşi, mânaţi în luptă de căpetenia satului. Cum nu erau garduri, oameni de ordine sau caschete de poliţişti la Săcuieni, neînfricaţii s-au încins pe săturate. Văzând că nu se înţelege cu nebunii, arbitrul a fluierat finalul”, a declarat unul dintre martorii oculari.

Închide ×