Sport

Bătaie generală la un meci de hochei din Rusia. Au folosit crosele pe post de bâte

01.05.2018 | 17:33
Bataie generala la un meci de hochei din Rusia Au folosit crosele pe post de bate

Meciul de hochei dintre echipe Under 16 ale Rusiei și Slovaciei a fost oprit la jumătatea primei reprize. Jucătorii și antrenorii celor două echipe au fost implicați într-o bătaie generală în care crosele au fost folosite pe post de bâte. Lupta s-a oprit abia după sosirea polițiștilor – VEZI VIDEO AICI.

Doar 12 minute au rezistat juniorii Rusiei și ai Slovaciei pe gheață fără ca atenția să le fie distrasă de la jocul de hochei disputat în cadrul unui turneu din Mogilev, Rusia. Motivele de la care a pornit altercația încă nu sunt cunoscute, cert este că la un moment dat tinerii hocheiști ruși se plimbau pe gheață în preajma băncii de rezerve a adversarilor, unde Slovacii stăteau în picioare. Dintr-o dată, unul dintre jucătorii gazdelor se năpustește peste adversari și dă startul nebuniei. Jucătorii și staff-ul ambelor echipe se încaieră, pumnii sunt aruncați la nimereală iar căștile sar pe gheață.

După ce au obosit să își mai care pumni, jucătorii și-au dat seama că își pot folosi crosele pe post de bâte.  Pe filmarea care a surprins încăierarea generală se poate observa la un moment dat cum unul dintre jucători își lovește fără milă adversarul cu arma improviztă.

Bătaia generală s-a oprit doar după sosirea polițiștilor

Au zburat pumni, căști și crose în toate părțile și nimeni și nimic nu părea că va putea pune capăt încăierării generale dintre cele două echipe. A fost nevoie de intervenția polițiltilor pentru ca cele două tabere să fie în cele din urmă despărțite. Antrenorul principal al rușilor, Vasily Zakrevsky, a mers ulterior la o secție de poliție unde ar fi stat timp de 4 ore pentru a da declarații cu privire la incindentele petrecute pe gheață. Încă nu este clar dacă meciul a mai fost reluat după războiul iscat pe gheață de tinerii hocheiști.