Nicio categorie

Bătaie în cantonamentul campioanei mondiale! De la ce s-a pornit

30.05.2018 | 20:15
Bătaie în cantonamentul campioanei mondiale. Secundul Klose a intervenit la timp
ADVERTISEMENT

Bătaie în catonamentul campioanei mondiale! Atmosfera din cantonamentul Germaniei nu pare a fi tocmai cea mai senină înainte cu puţin timp de începerea turneului final al Mondialului din Rusia. Acolo unde Germania se numără printre marile favorite şi are, pentru început o grupă destul de favorabilă, cu Mexic, Suedia şi Coreea de Sud.

Bătaie în cantonamentul campioanei mondiale. Totul a pornit de la cotul lui Rudiger în figura lui Draxler. Kimmich a sărit la Rudiger
Bătaie în cantonamentul campioanei mondiale. Totul a pornit de la cotul lui Rudiger în figura lui Draxler

Fundaşul lui Chelsea, uriaşul Antonio Rudiger, a avut o intrare violentă asupra mijocaşului ofensiv de la PSG, Jurgen Draxler, pe care l-a lovit cu cotul în cap. Jucătorul a acuzat din plin lovitura şi a avut ameţeli, revenindu-şi abia după ce a primit îngrijiri medicale. Gestul lui Rudiger l-a enervat peste măsură pe jucătorul lui Bayern Munchen, Joshua Kimmich.

Bătaie în cantonamentul campioanei mondiale, stopată de secundul Klose

Acesta este cu 15 centimetri mai scund decât uriaşul lui Chelsea, dar asta nu l-a împiedicat să sară la bătaie. Probabil că disputa pugilistică s-ar fi terminat rău de tot pentru Kimmich, care ar fi riscat serios să fie făcut KO, dacă pe fază nu ar fi fost secundul Miroslav Klose, fostul golgeter al naţionalei.

ADVERTISEMENT

Acesta a intervenit la timp şi a stopat răfuiala. Selecţionerul Joachim Low i-a informat pe jucători că nu îşi vor vedea nici un minut consoartele sau iubitele pe durata turneului final, nici în zilele libere, întrucât au interdicţie la sex, însă vor putea consuma ocazional câte o bere-două.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri