Fotbal intern

Bătaie în centrul Timişoarei între fanii lui Dinamo şi cei locali! UPDATE / Opt persoane au fost reținute. VIDEO

25.09.2019 | 10:50
Bataie in centrul Timisoarei intre fanii lui Dinamo si cei locali UPDATE  Opt persoane au fost retinute VIDEO

Galeria lui Dinamo şi fanii celor de la Poli Timişoara au fost implicaţi într-o bătaie în toată regula marţi dimineaţă! Galeria “câinilor roşii” se deplasa spre Arad, în vederea meciului cu UTA (ora 16.30), însă în centrul Timişoarei a ieşit o bătaie în toată regula cu suporterii bănăţeni, rivali declaraţi ai formaţiei din Ştefan cel Mare.

UPDATE, 25 septembrie, ora 10.50. Opt persoane, toate din galeria lui Dinamo, au fost reținute pentru 24 de ore, în urma audierilor, după ce marți au fost implicate într-o bătaie cu suporterii echipei Poli Timișoara. ”În urma audierilor şi verificărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 1Timisoara cu privire la scandalul, care a a avut loc între mai mulţi suporteri ai două galerii, în data de 24.09.2019, au fost reţinute pentru 24 de ore, 8 persoane din galeria Dinamo pentru săvârşirea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, autransmis reprezentanţii IPJ Timiş, conform news.ro. 

Bătaie între fanii lui Dinamo şi cei ai Timişoarei. Ce au povestit martorii

Totul s-a întâmplat în dimineaţa zilei de marţi, în centrul oraşului, în zona Pieţei Unirii. Mai multe grupuri de suporteri au fost implicate în scandal, existând elemente care spun că “întâlnirea” între cele două tabere a fost pusă la cale dinainte, după toate regulile femomenului “ultra”.

“Erau două grupuri care se băteau, au venit spre Piața Unirii, de pe Paul Chinezu pe strada George Coșbuc. Era bătaie în toată regula. Au aruncat cu sticle unii în alții. Unii dintre ei aveau bâte”, a povestit o martoră a incidentului. „Cei din galeria lui Dinamo mi s-au urcat pe capotă, mi-au vandalizat mașina. Erau într-o stare de turbare, să spun așa, erau foarte sălbatici, loveau, se loveau unii pe alții, între ei. Erau două persoane la mine pe capotă, își cărau picioare, pumni în cap, în stomac, care cum puteau”, a povestit o altă martoră, citată de pressalert.ro.

Jandarmeria a operat arestări, mai mulţi fani din ambele tabere fiind reţinuţi. Conform primelor informaţii nu există urmări foarte grave, doar un singur bărbat fiind rănit uşor, acesta refuzând spitalizarea. La capitolul pagube materiale sunt doar câteva geamuri sparte la magazinele şi terasele din zonă.