Fotbal intern

Bătaie în Cupa României, la meciul Pescăruşul Sarichioi – Oţelul Galaţi. Jandarmii au băgat un suporter gălăţean la spital!

16.08.2018 | 17:18
Jandarmii au bătut fanii celor de la Oţelul Galaţi, la meciul de Cupa României cu Pescăruşul Sarichioi

Bătaie în Cupa României, la meciul din runda a II-a jucat de Oţelul Galaţi pe terenul celor de la Pescăruşul Sarichioi. Suporterii gălăţeni care au făcut deplasarea pe “Pescăruşul Arena” au intrat în conflict cu agenţii de pază care, potrivit site-ului oficial al clubului moldovean, au răspuns disproporţionat.

“Clubul nostru își exprimă solidaritatea față de suporterii oțelari ce au efectuat deplasarea la meciul din Cupa României de pe terenul formației Pescărușul Sarichioi și condamnă excesul de zel al firmei de pază ce ar fi trebuit să asigure securitatea acestei partide. Considerăm că fotbalul trebuie să reprezinte un spectacol atât pe teren, dar și în tribună, însă fără să se depășească limitele fair-play-ului, al respectului și al civilizației, motiv pentru care tragem un semnal de alarmă privind modul în care agenții firmei de pază au reacționat asupra fanilor noștri, acționând în mod abuziv cu spray-urile din dotare, doi dintre suporterii noștri necesitând îngrijiri medicale. Clubul nostru consideră că asemenea acțiuni nu sunt acceptabile, aceste decizii de a rezolva în mod disproporționat o situație ce avut la bază un incident minor nu sunt justificate. Suntem alături de suporterii noștri care au demonstrat în atâtea rânduri că își susțin echipa în mod pașnic, civilizat și necondiționat. #ImpreunaPentruOtelul”, se arată în comunicatul celor de la SC Oţelul.

#Calificare #CupaRomaniei Pescărușul Sarichioi – SC Oțelul Galați 0-6

Gepostet von SC Otelul Galati am Mittwoch, 15. August 2018

Bătaie în Cupa României, la meciul celor de la Oţelul Galaţi

Potrivit gsp.ro, Jandarmeria a intervenit în forță în momentul în care ultraşii gălăţeni au scandal lozinci politice. Doi suporteri gălățeni ar fi fost răniți în urma ciocnirilor cu forțele de ordine. Unuia dintre suporteri i s-a descărcat o butelie de gaz în față și nu a mai putut respira, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Județean din Tulcea.

Oţelul Galaţi a câştigat cu 6-0 meciul jucat în deplasare la Sarachioi. Pentru moldoveni a marcat Marius Matei un hat-trick, George Cîrjan a înscris o dublă şi Andrei Antohi a reuşit şi el un gol.

Tot miercuri, în runda a 2-a a Cupei României, s-a înregistrat o mare surpriză. Formaţia lui Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova, a pierdut împotriva celor de la CSM Slatina, echipă antrenată de Bobi Verdeş, cu scorul de 2-0, după o dublă reușită de Andrei Bîră, în minutul 31 și în prelungirile partidei. Eliminarea Craiovei vine ca un șoc pentru microbiștii din România. Într-un interviu acordat recent, Adrian Mititelu a spus că echipa sa are un buget uriaș pentru Liga 3: Suntem favoriți să câștigăm Liga a 3-a. Nu concep să nu promovăm la finalul sezonului. Avem o echipă puternică. Bugetul este de 800.000 de euro“. În schimb, Rapid București a trecut en fanfare de FC Bragadiru, scor 5-0.

Următoarea fază a competiției este programată pe data de 29 august.