Fotbal intern

Bătaie generală la un meci din Liga 5. “Le părea rău că s-au caftit şi se rugau de arbitru să reia jocul!”

Bătaie în Liga 5. Jucătorii celor două formaţii au fost implicaţi. Fotbalul din ligile inferioare din România nu este lipsit de incidente. Un meci din campionatul judeţean Dâmboviţa a...
11.09.2017 | 11:45
Bataie generala la un meci din Liga 5 Le parea rau ca sau caftit si se rugau de arbitru sa reia jocul

Bătaie în Liga 5. Jucătorii celor două formaţii au fost implicaţi. Fotbalul din ligile inferioare din România nu este lipsit de incidente. Un meci din campionatul judeţean Dâmboviţa a strânit o bătaie între jucătorii celor două formaţii. Partida dintre Voinţa Săcuieni – Olimpicii Ulmi II, ce a contat pentru etapa a cincea a Ligii a 5-a din Dâmboviţa, a fost întreruptă de arbitrul Andrei Delureanu, la scorul de 2-1 pentru formaţia gazdă.

Conform unui spectator care a participat la meciul dintre Voinţa Săcuieni – Olimpicii Ulmi II susţine că bătaia a avut loc între jucătorii celor două fornaţii, iar cei care au dat startul au fost componenţii grupării Olimpicii Ulmi II, anunţă dbonline.ro.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce zic spectatorii care au mers la meciul din Liga 5

“A fost o bătaie generală între jucătorii celor două echipe. S-au bătut între ei câteva momente bune. Cu arbitrii nu au avut nicio treabă, dar centralul întâlnirii a trebuit să fluiere mai devreme finalul întâlnirii în urma incidentelor apărute”,  a spus un spectator.

„Doi jucători de la Ulmi au sărit cu pumnii pe unul de la gazde, după care au intrat şi alţii la box. S-au bătut binişor, chiar dacă înaintea meciului păreau prieteni. După ce s-au caftit, le părea rău şi se rugau de arbitru să reia jocul”, a adăugat alt martor.

După incidentul care a avut loc în timpul meciului dintre Voinţa Săcuieni şi Olimpicii Ulmi II, scor 2-1, acest caz va ajunge pe masa Comisiei de Competiţii şi Disciplină a AJF Dâmboviţa.

Tags: