Fotbal intern

Perversă ca pe Târgu Ocna, după un meci din Liga a 4-a! Totul s-a petrecut la vestiare

Nervi întinşi la maximum într-un meci de fotbal unde s-a ajuns la bătaie, în Liga a 4-a! Un oficial susţine că a încasat "o perversă" de la omologul echipei adverse!
10.11.2017 | 11:22
Perversa ca pe Targu Ocna dupa un meci din Liga a 4a Totul sa petrecut la vestiare

Bătaie în toată regula, după un meci de Liga a 4-a! Partida de fotbal dintre AS Real Crişeni şi Silvania Cehu Silvaniei, terminat cu scorul de 5-2, a continuat cu box la vestiare, unde chiar oficialii celor două echipe s-au bruscat, înjurat şi chiar lovit.

Oficialul gazdelor – Cornel Ştefan – spune că oficialul oaspeţilor – Horaţiu Bogar, l-ar fi lovit în cap cu o “perversă” din spate. De cealaltă parte, preşedintele echipei din Cehu Silvaniei spune că el nu a lovit, ci doar i-a arătat obrazul directorului sportiv de la Crişeni, solicitându-i un act de la medicul legist, dacă mai vrea să îl acuze că l-a lovit cu pumnul.

Bătaie în Liga a 4-a! Comisia de Disciplină a dat avertismente

Antrenorul oaspeţilor, Adrian Deac, a protestat pe tot parcursul meciului faţă de arbitraj, find chiar trimis în tribune. La final, tehnicianul celor de la Silvania s-a dus la vestiare, unde a avut o discuţie mai tăioasă cu „centralul” Paul Unimătan.

Între timp, pe culoar şi-au făcut prezenţa observatorul AJF – Marius Muntean,  primarul Crişeniului – Călin Morar, dar şi alţi oficiali ai celor două formaţii, precum directorul sportiv al Realului – Cornel Ştefan, şi preşedintele Silvaniei – Horaţiu Bogar.

Cei doi din urmă au avut şi un conflict direct, în care s-a folosit şi forţa. Astfel, oficialul gazdelor spune că Bogar l-a lovit din spate cu pumnul violent în cap, doar pentru faptul că a vrut să încheie o dispută între oficialii celor de la Cehu Silvaniei şi arbitru.

De cealaltă parte, preşedintele Bogar spune că Cornel Ştefan l-a împins, dar precizează că el nu l-a lovit, deşi mai mulţi martori spun că acesta a folosit forţa. 

Comisia de Disciplină i-a dat un ultim avertisment pentru comportament nesportiv directorului sportiv al Realului, urmând ca la următoarea abatere să fie exclus din activitatea sportivă din competiţiile AJF SĂLAJ, în timp ce AS Real Crişeni a primit avertisment pentru „organizare neconformă”.