Perversă ca pe Târgu Ocna, după un meci din Liga a 4-a! Totul s-a petrecut la vestiare

bataie la meci, bataie in liga a 4-a, bataie intre oficiali

Nervi întinşi la maximum într-un meci de fotbal unde s-a ajuns la bătaie, în Liga a 4-a! Un oficial susţine că a încasat "o perversă" de la omologul echipei adverse!

Bătaie în toată regula, după un meci de Liga a 4-a! Partida de fotbal dintre AS Real Crişeni şi Silvania Cehu Silvaniei, terminat cu scorul de 5-2, a continuat cu box la vestiare, unde chiar oficialii celor două echipe s-au bruscat, înjurat şi chiar lovit.

Oficialul gazdelor – Cornel Ştefan – spune că oficialul oaspeţilor – Horaţiu Bogar, l-ar fi lovit în cap cu o “perversă” din spate. De cealaltă parte, preşedintele echipei din Cehu Silvaniei spune că el nu a lovit, ci doar i-a arătat obrazul directorului sportiv de la Crişeni, solicitându-i un act de la medicul legist, dacă mai vrea să îl acuze că l-a lovit cu pumnul.

Bătaie în Liga a 4-a! Comisia de Disciplină a dat avertismente

Antrenorul oaspeţilor, Adrian Deac, a protestat pe tot parcursul meciului faţă de arbitraj, find chiar trimis în tribune. La final, tehnicianul celor de la Silvania s-a dus la vestiare, unde a avut o discuţie mai tăioasă cu „centralul” Paul Unimătan.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Între timp, pe culoar şi-au făcut prezenţa observatorul AJF – Marius Muntean,  primarul Crişeniului – Călin Morar, dar şi alţi oficiali ai celor două formaţii, precum directorul sportiv al Realului – Cornel Ştefan, şi preşedintele Silvaniei – Horaţiu Bogar.

Citeste tot articolul »
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091