ADVERTISEMENT
News

Bătaie în microbuz din cauza aerului condiționat. Bătăușii, amendați de poliție pentru că nu aveau mască. Video

Un bărbat a fost bătut într-un microbuz care făcea o cursă în județul Argeș, conflictul izbucnind, pare-se, din cauza unei discuții legate de aerul condiționat din vehicul.
Autor: Adrian Ilie | 18.07.2021 | 18:22
Bătaie în microbuz din cauza aerului condiționat. Bătăușii, amendați de poliție pentru că nu aveau mască. Video
Altercație pornită de la aerul condiționat dintr-un microbuz/ Foto: argesul.ro

Bătaia a izbucnit în comuna argeșeană Leordeni, la bordul unui microbuz care  făcea o cursă regulată specială pentru muncitorii care mergeau de la Găiești la Călinești, scrie epitești.ro.

ADVERTISEMENT

Unul dintre pasageri a cerut șoferului să pornească aerul condiționat întrucât era foarte cald înăuntru. Șoferul a replicat că este pornit însă aparatul nu face față din cauza temperaturilor ridicate.

Încă nu se știe cum de a escaldat disputa întrucât filmulețul filmat de victimă începe într-un moment în care spiritele erau deja agitate. Pe imagini se vede cum bărbatul care a vrut să se răcorească a fost lovit de mai  multe persoane, din motive rămase încă neclare, unul dintre agresori fiind chiar șoferul microbuzului.

ADVERTISEMENT

Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 37 de ani, din Topoloveni, ar fi fost agresat pe fondul unui conflict cu conducătorul mijlocului de transport și cu mai multe persoane, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun ce efectua o cursă regulată specială”, a anunțat IPJ Argeș.

Victima agresiunii a reclamat bătaia la poliție și i s-a pus brațul în ghips.

Poliția a deschis  dosar penal pentru loviri și alte violențe, dar până să se lămurească cine a lovit pe cine și de ce, polițiștii au administrat câteva amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție în spațiu închis persoanelor care au fost filmate de  cel bătut.

ADVERTISEMENT

În urma verificărilor efectuate până în prezent, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020, pentru nepurtarea măștii de protecție”, au anunțat polițiștii argeșeni.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!