News

Bătaie în trafic, în București. Un bărbat a fost reținut de poliție, după ce a folosit o bâtă de baseball. Video

Bătaie în trafic, în București. Doi bărbați și-au împărțiți pumni și picioare în centrul orașului. Unul dintre ei a fost reținut, după ce a folosit o bâtă de baseball.
22.03.2023 | 13:12
Bataie in trafic in Bucuresti Un barbat a fost retinut de politie dupa ce a folosit o bata de baseball Video
Bătaie în trafic, în Capitală. Agresorul s-a ales cu dosar penal și a fost reținut. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bătaie în trafic, în București. Doi bărbați au intrat într-un conflict fizic în centrul orașului. În urma incidentului, unul dintre indivizi a ajuns în detenția poliției Capitalei.

Bătaie în trafic, în București. Agresorul s-a ales cu dosar penal și a fost reținut

Din informațiile oferite de Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București (DGPMB), aflăm că aceste conflict a avut loc pe 20 martie. Atunci, o șicanare în trafic între doi bărbați a degenerat și s-a transformat într-o bătaie în plin centrul orașului.

ADVERTISEMENT

În urma altercației fizice dintre cei doi, polițiștii l-au reținut pe unul dintre aceștia. Din imaginile video apărute în spațiul public se observă cum acesta a dorit să tranșeze conflictul folosindu-se de o bâtă de baseball. Acuzațiile aduse acestuia sunt de lovire sau alte violențe.

Cel considerat a fi agresor în acest scandal, în vârstă de 36 de ani, este acuzat că l-a lovit pe celălalt, un bărbat în vârstă de 47 de ani. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se poate vedea cum șoferul mai tânăr îl lovește inclusiv că o bâtă de baseball pe omologul său din trafic.

ADVERTISEMENT


Poliția Capitalei l-a identificat rapid pe agresor. Acesta a fost deja reținut. Polițiștii Capitalei anunță, într-un comunicat, că a pus în aplicare un mandat de aducere pe numele agresorului față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

”Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat magistraților cu propunere legală”, mai informează Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București.

ADVERTISEMENT

Șofer de 76 de ani, bătut în Hunedoara de un tânăr

Un alt incident grav în trafic a fost loc și în județul Hunedoara. Marți, 21 martie, un șofer de 76 de ani a fost bătut de un alt participant la trafic. Motivul: circula cu viteză prea mică. În urma agresiunii, bătrânul a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Agresorul, un bărbat de 28 de ani, a fost reținut de polițiști.

Și acest incident a fost surprins de camerele de supraveghere. Pe filmare se vede cum șoferul de 76 de ani este claxonat de șoferul unui autoturism care se deplasa în spatele său, pe motiv că rulează cu viteză prea mică.

ADVERTISEMENT

Apoi, după ce a parcat maşina, bărbatul de 76 de ani a coborât din mașină pentru a merge la niște rude. Lângă vehiculul său a parcat șoferul autoturismului care l-a claxonat. Tânărul a coborât din maşină şi l-a lovit cu pumnul în zona feței.

În urma bătăii primite, bărbatul de 76 de ani a ajuns la un spital din municipiul Hunedoara. În ceea ce-l privește pe agresor, acesta a fost identificat de poliţişti şi dus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri. Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe. Ulterior, a fost reținut pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT