News

Bătaie într-un club din Costinești. Tânăr de 21 de ani, lovit cu pumnii și picioarele. Video

02.07.2020 | 15:33
Bataie intrun club din Costinesti Tanar de 21 de ani lovit cu pumnii si picioarele Video
ADVERTISEMENT

Bătaie cruntă încasată de un tânăr de 21 de ani, angajat la un club din stațiunea Costinești.

Acesta a fost bătut cu pumnii și cu picioarele de doi bărbați, imaginile incidentului violent fiind surprinse pe camerele de supraveghere din locație.

ADVERTISEMENT

Evenimentul de pe litoral s-a petrecut în noaptea de luni, 30 iunie, spre marți, 1 iulie, iar Poliția a fost solicitată să intervină.

Un tânăr de 21 de ani, lovit cu pumnii și picioarele într-un bar din Costinești

Conform celor de la Adevărul, conflictul de la Costinești a izbucnit între doi clienţi şi un agent de pază al acelui club.

ADVERTISEMENT

Din imaginile surprinse de camerele din locație, se vede cum cei doi agresori îl lovesc pe agent de mai multe ori, iar acesta cade la pământ. VIDEO.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că cel agresat era un angajat al barului, în vârstă de 21 de ani. Forțele lefii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu lovitura încasată de tânăr, surprinse de camerele video

Sursa citată mai notează că agentul de pază, de 21 de ani, se afla în timpul serviciului când a fost bătut de cei doi agresori. În imagini se vede cum tânărul este lovit cu pumnii şi picioarele până cade la pământ, însă nimeni nu intervine pentru a stinge conflictul.

Camerele de supraveghere ale barului din Costinești surprind momentul în care angajatul trece pe lângă cei doi petrecăreți. Agresorul, un fost sportiv, începe să-l lovească fără milă. Agresat, băiatul se prăbușește.

ADVERTISEMENT

Pe lângă dosarul penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe si tulburarea ordinii şi liniştii publice, Poliția stațiunii Costineşti l-a reținut pe unul dintre agresori.

ADVERTISEMENT