News

Bătaie într-un sens giratoriu din Suceava. Printre protagoniști, un polițist local. Motivul conflictului. Video

Doi șoferi, dintre care unul polițist local, s-au luat la bătaie într-un sens giratoriu din Suceava.
16.07.2021 | 22:54
Bataie intrun sens giratoriu din Suceava Printre protagonisti un politist local Motivul conflictului Video
ADVERTISEMENT

Au cedat nervii în trafic la Suceava. La primele ore ale zilei de vineri, 16 iulie, doi șoferi s-au luat la pumni și picioare într-un sens giratoriu din oraș.

Din informațiile furnizate de jurnaliștii locali, unul dintre cei doi bărbați implicați în duelul fizic este polițist local cu atribuții pe linie rutieră.

ADVERTISEMENT

În urma acestui eveniment, filmat de martori și urcat pe site-urile de socializare, în cauză au fost demarate cercetări pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Bătaie în trafic la Suceava. Un polițist local, implicat în conflict. Motivul scandalului

Cum a decurs confruntarea fizică din Suceava. Într-o primă fază, unul dintre bărbaţi a ieșit din mașină și a încercat să îl scoată cu forța pe celalalt din autoturism.

ADVERTISEMENT

Pe filmarea apărută în online se observă cum individul atacat s-a apărat cu picioarele, apoi a ieșit să îl lovească mai bine pe atacator. În timpul luptei șoferii şi-au adresat şi o serie de înjurături.

Încheierea a fost fără prea multă violență, dar destul de ”lichidă”. Cei doi au început să se scuipe de la distanță.

ADVERTISEMENT

Presa locală scrie că indivizii s-au luat la bătaie cel mai probabil pentru o neacordare de prioritate.

Întrucât niciunul din cei doi bătăuși nu a depus plângere, Inspectoratul Județean de Poliţie Suceava s-a autosesizat după ce imaginile au ajuns în spaţiul public şi au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ADVERTISEMENT

”Având în vedere imaginile apărute în spațiul public care evidențiază un conflict în trafic între doi șoferi pe raza municipiului Suceava, deși niciunul dintre aceștia nu a depus plângeri prealabile sau sesizări prin 112 cu privire la eveniment și nu este vorba practic de o agresiune fizică, polițiștii s-au autosesizat totuși pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

La această oră se efectuează cercetări pentru identificarea celor 2 participanți la trafic și pentru administrarea materialului probator, urmând ulterior să se propună soluții procedurale prin unitatea de parchet competentă”, anunță IPJ Suceava.

Informații despre polițistul local implicat în bătaie

Potrivit StiriSuceava.net, bărbatul aflat în mașina din spate, îmbrăcat în haine închise la culoare, este un agentu de poliție locală, care are atribuții pe linie de circulație rutieră.

Pe filmare se observă că inițial polițistul local este cel agresat de celălalt bărbat, dar ulterior agentul local coboară din mașină, îl lovește pe celălalt cu piciorul, după care cade la pământ. Agresorul îl scuipă apoi pe polițistul local, iar acesta la rândul lui îl scuipă înapoi.

ADVERTISEMENT
Tags: