News

Bătaie între clienți, pe pui la rotisor, în Brăila! Angajații au aruncat pachetele către mulțime. Video

Bătaie între clienți, pe pui la rotisor, într-un hipermarket din Brăila!
03.07.2021 | 16:47
Bataie intre clienti pe pui la rotisor in Braila Angajatii au aruncat pachetele catre multime Video
ADVERTISEMENT

Vorbim despre o ofertă mai mult decât tentantă la un magazin din Brăila, o ofertă care a creat inițial aglomerație și scandal.

Drumul până la haos a fost însă parcurs destul de repede. Oamenii s-au certat și îmbrâncit pentru a pune mâna pe un pui la rotisor, la preț redus.

ADVERTISEMENT

Bătaie între clienți, pe pui la rotisor, într-un magazin din Brăila!

La un moment dat a fost bătaie în toată regula pentru a prinde ultima bucată de pui la rotisor, care costa numai 5.70 lei pentru un kilogram.

Momentul culminant a fost atunci când mușterii au constatat că oferta este una limitată. Atunci, oamenii au renunțat la educație și au început efectiv să se lupte.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre bătălii serioase, despre o luptă a primului venit, primul servit.

Speriați de întreaga situație, angajații magazinului au început să arunce pachetele către mulțime și n-au mai așteptat nici măcar plata lor.

Într-un final intervenția forțelor de ordine a calmat spiritele. Până să își facă apariția oamenii legii lucrurile au degenerat.

ADVERTISEMENT

S-au împărțit pumni, picioare și coate pentru supremația de a avansa la coadă și a pune mâna pe o bucată de pui la ofertă.

Interesant este că la coadă s-au așezat și foarte multe femei.

Nimeni nu a mai ținut cont de vârsta sau sexul participantului și loviturile au curs cu nemiluita.

ADVERTISEMENT

Din păcate de furia cumpărătorilor n-au scăpat nici cei câțiva copii aflați la rând. Aceștia aproape au fost călcați în picioare de amatorii de chilipiruri. Vezi video AICI

ADVERTISEMENT